ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σοκ στη Λεμεσό - Η τραγωδία που συγκλονίζει το παγκύπριο

Νεότερη Ενημέρωση: Σύμφωνα με πληροφορίες, η λογομαχία πατέρα και γιου έγινε λόγω της άρνησης του πρώτου να δώσει το όχημά του στον 19χρονο γιο του.

Αφού λογομάχησαν για αρκετή ώρα, ο πατέρας πήρε το κυνηγητικό του όπλο και, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον πυροβόλησε. Βλέποντας τι είχε γίνει, ο δεύτερος γιος του 67χρονου πήρε το φονικό όπλο και άρχισε να χτυπάει με βία τον πατέρα του, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή ο 67χρονος να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η τοπική κοινωνία μιλά για μια ήσυχη οικογένεια και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί την οικογενειακή αυτή τραγωδία.

Προηγούμενη ενημέρωση: Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τη νέα οικογενειακή τραγωδία στη Λεμεσό, η οποία εξελίχθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι, όπου 67χρονος κάτοικος της κοινότητας Παραμύθα στη Λεμεσό, δολοφόνησε με κυνηγετικό όπλο τον 19χρονο γιο του.

Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πληροφορίες, το τραγικό συμβάν προήλθε μετά από λογομαχία που φαίνεται να είχαν πατέρας και υιός, για άγνωστους ωστόσο λόγους. Στο σημείο που η κατάσταση φαίνεται να είχε ξεφύγει, ο 67χρονος πατέρας άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε τον 19χρονο γιο του, επιφέροντάς του ακαριαίο θάνατο, ενώ τραυμάτισε ακόμη ένα πρόσωπο, τον δεύτερο του γιό σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις που διεξάγουν έρευνες, ενώ ο 67χρονος παιδοκτόνος συνελήφθηκε.Πηγή: Kathimerini.cy

Προηγούμενη ενημέρωση: Απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει τη Λεμεσό και συγκεκριμένα την περιοχή Παραμύθα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πατέρας φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 19χρονο του γιο ο οποίος έπεσε νεκρός.

Πατέρας και ο δεύτερος γιος είναι τραυματισμένοι ενώ το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS