ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Social distancing: Οι εταιρείες αλλάζουν τα logo τους

Από τα McDonald's στην Audi

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN Business δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που βρίσκονται σε social distancing αλλά και τα διάφορα brands.
Εταιρείες όπως McDonald's, Coca-Cola, Audi και Volkswagen είναι μερικές από τις οποίες συμπεριλαμβάνουν το social distancing στα logo τους επανασχεδιάζοντάς τα.

Ο όρος social distancing έγινε ευρέος γνωστός μετά την εξάπλωση του κορωνοϊόυ και σημαίνει ότι μένουμε 2 μέτρα μακριά ο ένας από τον άλλο σε μια προσπάθεια να μειώσουμε τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού.

Τα μηνύματα και τα logos δημιουργήθηκαν με σκοπό να προωθηθεί το social distancing και όπως αναφέρουν ειδικοί έχουν θετικά αλλά και αρνητικά.

«Η παρών κατάσταση που επικρατεί στο παγκόσμιο δεν είναι αστείο αλλά ένα πολύ σοβαρό ζήτημα» δήλωσε ο Douglas Sellers, της εταιρείας Siegel+Gale στο CNN Business.

«Με το να σχεδιάζουν logos για το social distancing πιθανών να υποβαθμίσει την σοβαρότητα του ζητήματος.»

McDonald's Βραζιλία
Την προηγούμενη εβδομάδα τα McDonald's Βραζιλίας χώρισαν το χαρακτηριστικό τους κίτρινο «Μ» και το δημοσίευσαν στην σελίδα τους στο Facebook. Η διαφημιστική εταιρίας εξήγησε παρόλο που έγινε ο προσωρινός χωρισμός των πελατών με την εταιρεία λόγω του ότι κάποια εστιατόρια έχουν κλείσει μπορούν πάντα να είναι μαζί.

Coca-Cola
Το ίδιο έκανε και η Coca-Cola στην Times Square με μια διαφήμιση για το social distancing. Όλα τα γράμματα είναι χωριστά το ένα από το άλλο ενώ το slogan αναφέρει ότι «Μένοντας μακριά είναι ο καλύτερος τρόπος να μείνουμε ενωμένοι»

Audi – Volkswagen
Οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες άλλαξαν λίγο τα logo τους για χάρη του social distancing στα κοινωνικά δίκτυα.
Η Audi χώρισε τα 5 δακτυλίδια της σε ένα μικρό βίντεο καλώντας τον κόσμο να μείνει σπίτι ενώ παρόμοιο βίντεο κοινοποίησε και η Volkswagen

Nike
Η Nike δεν χώρισε το logo της αλλά λάνσαρε μια μεγάλη καμπάνια στα social media με αθλητές star. Τα γήπεδα έχουν κλείσει έτσι η Nike παροτρύνει τον κόσμο να μείνει μέσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση