ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σκύλος ονομάστηκε ο γηραιότερος στον κόσμο από τα Guinness World Records

Όλες οι λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε

Μαρία Σάββα

Ένας 30χρονος σκύλος από την Πορτογαλία ονομάστηκε ο γηραιότερος στον κόσμο από τα Guinness World Records, κερδίζοντας ένα ρεκόρ που δεν είχε αλλάξει για σχεδόν έναν αιώνα. Ο Bobi είναι ένα καθαρόαιμο Rafeiro do Alentejo, μια ράτσα που έχει μέσο προσδόκιμο ζωής από 12 έως 14 χρόνια.

Να αναφέρουμε ότι ο προηγούμενος γηραιότερος σκύλος ήταν ο Bluey από την Αυστραλία, ο οποίος πέθανε το 1939 σε ηλικία 29 ετών και πέντε μηνών.

Από την 1η Φεβρουαρίου, ο Bobi ήταν 30 ετών και 226 ημερών και λέγεται ότι τα πάει αρκετά καλά για την ηλικία του. Η ηλικία του έχει επικυρωθεί από τη βάση δεδομένων για κατοικίδια της πορτογαλικής κυβέρνησης, την οποία διαχειρίζεται η Εθνική Ένωση Κτηνιάτρων, σύμφωνα με τα Guinness World Records.

Ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος ήταν οκτώ ετών τότε, είπε ότι οι γονείς του είχαν πάρα πολλά ζώα και έπρεπε να αφήσουν τα κουτάβια κάτω, αλλά ο Bobi δραπέτευσε. Ο ίδιος και τα αδέρφια του κράτησαν μυστική την ύπαρξη του σκύλου από τους γονείς τους μέχρι που τελικά τον ανακάλυψαν και έγινε ένα σημαντικό μέλος της οικογένειάς τους, τρώγοντας επίσης από το δικό τους φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X