ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Σκόνη συνθέτει το σκηνικό του καιρού

Στους 36 βαθμούς θα ανέλθει η θερμοκρασία στο εσωτερικό σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα πιθανό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη, που θα υποχωρήσει σταδιακά απόψε.

Σήµερα 17/6 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Τοπικά, στα νότια, θα πνέουν µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, το απόγευµα. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Τοπικά, στα υπήνεµα, δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά στα προσήνεµα µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα υπήνεµα, αλλά στα προσήνεµα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή µεµονωµένες καταιγίδες, στα ορεινά, στο εσωτερικό ή και στα νοτιοανατολικά-ανατολικά παράλια.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Πέµπτη και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια, για να κυµαίνεται πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση