ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σκόνη στην ατμόσφαιρα

Πότε και πού αναμένονται βροχές

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Χαμηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά σε παράλιες περιοχές θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα αναπτυχθούν νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως σε βόρειες περιοχές. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, η οποία αναμένεται μέχρι το απόγευμα να υποχωρήσει. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν το μεσημέρι νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και αργότερα μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια και στα ανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά σταδιακά στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και είναι πιθανόν, κυρίως σε βόρεια και δυτικά τμήματα του νησιού, να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και θα καταστεί μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά κατά τις απογευματινές κυρίως ώρες θα αναπτύσσονται νεφώσεις, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια, στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X