ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σίσσυ Χρηστίδου: «Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδερφός μου ήταν στο τρένο»

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Μαρία Σάββα

Κατά την διάρκεια της εκπομπής της η Σίσσυ Χριστίδου, το Σάββατο 4 Μαρίου εξομολογήθηκε πως ο αδερφός της, Γιάννης Χρηστίδης, μπορούσε να ήταν ένα από τα θύματα που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο αδελφός της, λόγω της φοβίας που έχει με τα αεροπλάνα ταξιδεύει πολύ συχνά με τρένο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη (όπως ήταν και η μοιραία διαδρομή). Η Σίσσυ, γνώριζε πως ο αδερφός της το βράδυ του δυστυχήματος θα έπαιρνε το τρένο για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, δεν πρόλαβε και μετέβη με αεροπλάνο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

«Εμένα πραγματικά μου αφήνει ένα μεγάλο ερωτηματικό πώς νιώθατε ασφαλείς, πώς μπαίνατε σε αυτό το τρένο. Και ο αδερφός μου έμπαινε σε αυτό το τρένο γιατί φοβάται τα αεροπλάνα και ανεβοκατεβαίνει με τρένο συνεχώς. Και θέλω να σας πω ότι είχα αυτές τις στιγμές τις πρωινές της απόγνωσης γιατί κοιμήθηκα με αυτή την πληροφορία, ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο, αλλά τελικά πήρε το αεροπλάνο γιατί δεν πρόλαβε το τρένο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS