ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σήμερα η πορεία με τις ροζ φιγούρες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Σήμερα, Σάββατο 7 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η πορεία με τις ροζ φιγούρες που διοργανώνει ο οργανισμός Europa Donna για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του καρκίνου του μαστού.

Σημείο εκκίνησης της φετινής πορείας είναι το πάνω μέρος της Πλατείας Ελευθερίας. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα κατευθυνθεί από την Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία στα κεντρικά γραφεία της AstroBank που είναι και ο Στρατηγικός Συνεργάτης της Πορείας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Europa Donna Κύπρου, Μαίρη Περδίου, δήλωσε πως «Το 2023/2024 βρίσκει την Europa Donna μπροστά σε πολλές διεκδικήσεις για ολοκληρωμένες, σωστές και εξειδικευμένες υπηρεσίες για τις γυναίκες που τις χρειάζονται». Τόνισε πως στην φετινή πορεία «θα διεκδικήσουμε το δικαίωμα όλων των καρκινοπαθών να εξασφαλίζουν ασφαλιστικά συμβόλαια τα οποία εύκολα και χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το ιατρικό τους ιστορικό να μπορούν να εκχωρούν για εξασφάλιση χρηματοοικονομικών διευκολύνσεων κάποια χρόνια μετά από την θεραπεία τους. Μετά την περσινή μας Πορεία, οι ασφαλιστικές εταιρείες με προθυμία είχαν δεσμευτεί σε ένα σχέδιο ασφάλειας ζωής που να εκχωρείται για δάνειο ύψους 200000 ευρώ προς απόκτηση κατοικίας, 10 χρόνια μετά την θεραπεία των καρκινοπαθών και 5 αν είχαν νοσήσει πριν το 18ο έτος της ηλικίας τους». Τώρα, προχωρούμε έχοντας ως στόχο τη νομική κατοχύρωση. Η κα Περδίου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την AstroBank που γενναιόδωρα χρηματοδοτεί αυτές τις εκστρατείες. «Δεν είναι μόνο η χρηματοδότηση, είναι το ότι με τους ανθρώπους της AstroBank, την διοίκηση και όλους της υπαλλήλους της έχουμε γίνει μια γροθιά και διεκδικούμε με αγάπη και αλληλεγγύη το καλύτερο για τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους», είπε. Ευχαρίστησε θερμά και την, Delema McCann Κύπρου, «την ακούραστη συνοδοιπόρο που μας βοηθά να ακουστεί η φωνή μας και να πετυχαίνουμε τις διεκδικήσεις μας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS