ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σήμερα η μεγάλη βραδιά των JW Man of The Year Awards

Ποιοι ξεχώρισαν; Ποιοι κατάφεραν να διαπρέψουν στον τομέα τους, να πετύχουν και να μας κάνουν να του θαυμάζουμε; Ποιοι είναι εκείνοι που αξίζουν ένα βραβείο στα JW Man of the Year Awards;

Οι απαντήσεις θα δοθούν σε λίγες ώρες. Τα μάτια όλων είναι στραμμένα στον ΘΟΚ εκεί που θα πραγματοποιηθεί η λαμπερή βραδιά βραβεύσεων των «Αντρών της Χρονιάς» και θα μεταδίδεται ζωντανά από το Mega στις 21:20.

Ο μακροβιότερος θεσμός στην Κύπρο επιστρέφει και φέτος. 14 χρόνια βραβεύσεων, συγκινήσεων, αμεροληψίας και αντικειμενικότητας είναι πολλά. Ο Όμιλος των Ειδικών Εκδόσεων και η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ., βραβεύουν και φέτος τους άριστους της χρονιάς.

Εκλεκτοί καλεσμένοι έχουν ήδη πάρει την πρόσκλησή τους για την βραδιά, οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από την Δευτέρα του απόγευμα και συνεχίζονται, οι παρουσιαστές κάνουν της πρόβες τους, το κόκκινο χαλί θα στρωθεί σε λίγο, ενώ οι VIP καλεσμένοι καταφθάνουν στην Κύπρο ειδικά για την τελετή. Ανάμεσά τους η superstar Δέσποινα Βανδή και μοναδική Μελίνα Ασλανίδου. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και η μεγάλη στιγμή πλησιάζει.

Πώς φτάσαμε στα 14α JW Man of the Year Awards 
14 χρόνια ζωής
και ιστορίας κλείνουν φέτος τα JW Man of the Year Awards και το πολυπόθητο αγαλματίδιο που απεικονίζει τη μορφή ανδρός, ψάχνει τον κάτοχό του.  Για πάνω από μία δεκαετία σημαντικοί άνδρες ξεχώρισαν με τις ιδέες και τα επιτεύγματά τους, βραβεύτηκαν για την ικανότητα και την δημιουργία τους, πάντα με την αξία τους. Η αρχή έγινε το 2001, όταν μία αντροπαρέα αποφάσισε να κάνει την αλλαγή και να δημιουργήσει το πρώτο lifestyle ανδρικό περιοδικό, το MAN. Η ανάγκη για τη βράβευση των άριστων Κύπριων ήταν ο επόμενος στόχος και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ. Τα βραβεία Johnnie Walker Man of the Year βραβεύουν τους άριστους της χρονιάς, που κόντρα στους δύσκολους καιρούς, συνεχίζουν να ονειρεύονται, να βάζουν στόχους και να τους πετυχαίνουν.

Όροι ανάδειξης
Οι προτεινόμενοι Άντρες της Χρονιάς επιλέγονται κάθε χρόνο από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού «ΜΑΝ». Για την ανάδειξη των Johnnie Walker Man of the Year Awards, σε κάθε κατηγορία ψηφίζουν παράλληλα δυο ομάδες εκλεκτόρων:
Α) 200 αναγνώστες του περιοδικού, οι οποίοι ψηφίζουν μέσω τηλεφωνικής συνέντευξης, διεξαγόμενη από γνωστή εταιρεία ερευνών,
Β) 110 προσωπικότητες του επιχειρηματικού, πολιτικού, εικαστικού, δημοσιογραφικού και αθλητικού κόσμου της Κύπρου.

Η βαρύτητα των δυο ομάδων για το τελικό αποτέλεσμα είναι 50%-50%.

Τα ονόματα των προσωπικοτήτων που ψηφίζουν κάθε χρόνο δημοσιοποιούνται από το περιοδικό «ΜΑΝ» και αναρτώνται στην τελετή βράβευσης. Την τελική επεξεργασία των στοιχείων αναλαμβάνει η εταιρεία ερευνών, με επίβλεψη του γνωστού ελεγκτικού οίκου, Deloitte.

Όταν κάποιος αναδειχθεί Johnnie Walker Man of the Year στην ίδια κατηγορία για δυο συνεχόμενες χρονιές, τότε δεν προτείνεται ως υποψήφιος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Υποψήφιοι μπορούν να είναι μόνο ενήλικοι άντρες, Κύπριοι στην καταγωγή ή με κυπριακή υπηκοότητα, αλλά και όσοι ξεχωρίζουν για την πολύχρονη προσφορά τους στην κυπριακή κοινωνία και διέπρεψαν κατά την προηγούμενη χρονιά στον κλάδο ενασχόλησή τους.

H ανάδειξη του Johnnie Walker Man of the Year, προκύπτει αυθόρμητα ως πρώτη ερώτηση σε όσους θα ψηφίσουν μέσω της τηλεφωνικής συνέντευξης και πριν απαντήσουν στις κατηγορίες των υποψηφίων.
 
Οι φετινές υποψηφιότητες

Δείτε τους υποψήφιους για τα φετινά Johnnie Walker Man of the Year Awards 2014 και κάντε τα δικά σας προγνωστικά.  

Ηθοποιοί/θεατρο
Μάριος Δημητρίου
Σωτήρης Μεστάνας
Προκόπης Αγαθοκλέους
Διομήδης Κουφτερός

Ηθοποιοί / Tηλεόραση
Λουκάς Κωνσταντίνου
Αχιλλέας Γραμματικόπουλος
Μαρίνος Χατζηβασιλείου
Κρίστοφερ Γκρέκο
Χριστόδουλος Μαρτάς

Τέχνη και δημιουργία
Γιάννης Οικονομίδης
Άλεξ Παναγή
Κλείτος Κλείτου
Άκης Ορφανίδης

Επιστήμονας
Κωνσταντίνος Γιαγκουλής
Χριστόφορος Τουμάζου
Κυριάκος Νικολάου
Ιωσήφ Ιωσηφίδης

Αθλητής
Γιώργος Αχιλλέως
Κυριάκος Ιωάννου
Παύλος Κοντίδης
Αλεξάντερ Βεζενκοφ
Μάριος Αντωνιάδης

Επιχειρηματίας / Manager
Όμιλος Mιτσίδη
Medochemie
Mcdonald’s TM Κύπρου
Easy group

Καινοτομία
Αργύρης Αργυρού
Στυλιανός Λάμπρου
Χριστόφορος Τζιηρτζιηπής
Γιάννης Χατζηκωνσταντούρας

Διαβάστε ακόμη: Τρυπώσαμε στις πρόβες για τα JW Man of the Year Awards 2015

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS