ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Silvio Berlusconi: Αυτές ήταν οι γυναίκες στη ζωή του

Είχε σχέσεις με εντυπωσιακά μοντέλα, stripers, show girls, νικήτριες διαγωνισμών ομορφιάς, ακόμα και ανήλικες ιερόδουλες.

Μαρία Καραμάνου

Σκάνδαλα, γυναίκες και πάθος για εξουσία. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιγράφουν την πολυπρόσωπη ζωή του 86χρονου Silvio Berlusconi, ο οποίος επιδίωκε να επανέλθει στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής της Ιταλίας και να διεκδικήσει την προεδρία της χώρας, ανταγωνιζόμενος τον τρέχοντα πρωθυπουργό, Mario Draghi. Ο Berlusconi πάντα ήταν γνωστός για την πάθος του για εξουσία και το ανυπόληπτο ενδιαφέρον του προς τις γυναίκες, συχνά παραβιάζοντας τους κανόνες και την ηθική, χωρίς να κρύβει ποτέ τη σεξιστική και συχνά παράνομη συμπεριφορά του. Ένα παράδειγμα αποτελεί το σεξουαλικό σκάνδαλο του 2010 με την ανήλικη Μαροκινή, Ruby, όπου είχε παραβιάσει τους νόμους.

Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός είχε διανύσει μια περίπλοκη πορεία στην προσωπική του ζωή. Τον Μάρτιο του 2020, αποχώρησε από τη σχέση του με την Fransesca Pascale, η οποία ήταν 49 χρόνια νεότερη από αυτόν και είχαν είχαν μια σχέση διάρκειας δώδεκα ετών.

Η Pascale επιθυμούσε να παντρευτεί τον Silvio, όμως εκείνος αποφάσισε να τη χωρίσει αντί να προχωρήσει στον γάμο. Αποφάσισε να αφήσει πίσω την Pascale για να είναι με τη Marta Fasina, μια 32χρονη βουλευτή του κόμματος του «Forza Italia».Photo By @mf9milan On Instagram

Ο Silvio παντρεύτηκε την Carla Elvira το 1965, όταν ήταν 29 ετών. Αυτός ήταν ο πρώτος του γάμος, και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τη Marina και τον Pier Silvio. Παρά την αρχική τους ευτυχία, ο Silvio δεν παρέμεινε πιστός στη σύζυγό του.

Η Veronica Lario κατηγόρησε τον Berlusconi για το ότι έχει καταντήσει ένα "γελοίο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο". Αποκάλυψε επίσης πολλές από τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούσε ο Berlusconi για να δικαιολογήσει την παρουσία του σε ένα πάρτι γενεθλίων της 18χρονης Leticia στη Νάπολη. Η συγγραφέας του βιβλίου και πολύ καλή φίλη της Veronica ανέφερε ότι η ίδια αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο επειδή είχε μάθει για την παρουσία του Silvio στα συγκεκριμένα γενέθλια, όπου της χάρισε ένα κολιέ αξίας 6.000 ευρώ.

Το 2011 έρχεται στο φως και η σχέση του Berlusconi με την Aida Yespica, μια εκθαμβωτική γυναίκα από τη Λατινική Αμερική, που γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1982 και κατέκτησε τον τίτλο της Μις Βενεζουέλα το 2002. Ο Silvio την αποκαλούσε "πεταλούδα" και ήταν μία από τις πολλές γυναίκες που υποσχέθηκε καριέρα στην τηλεόραση για να ικανοποιήσει τις δικές του επιθυμίες.

Η Camilla Ferranti έγινε γνωστή παγκοσμίως όταν έγινε γνωστό ότι ο Berlusconi παρενέβη στην κρατική τηλεόραση και απαίτησε να της δοθεί ένας ρόλος σε μια σειρά. Ωστόσο, τελικά ο ρόλος αυτός ανατέθηκε σε άλλον ηθοποιό.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS