ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Sexy γοργόνες στη στεριά

10+3 κορίτσια που πόζαραν με τα μαγιό τους στον φωτογραφικό φακό τον Αύγουστο, παρουσιάζοντάς μας το ηλιοκαμένο τους κορμί.
ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΦΩΤΙΟΥ 


ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΤΖΙΑ
Η σύντροφος του Πιέρου Σωτηρίου «ανέβασε» στο Instagram μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία από τις διακοπές της και, όπως αναμενόταν, προκάλεσε αναστάτωση στο ανδρικό της κοινό. Θυμίζουμε ότι από τα μέσα του ερχόμενου Σεπτέμβρη θα την ξαναδούμε στη μικρή οθόνη και πιο συγκεκριμένα στη συχνότητα του Σίγμα, καθότι, μαζί με τον Νικόλα Ιωαννίδη, θα παρουσιάζει την εκπομπή «Success story».


ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ
Σέξι, δροσερή και όμορφη! Το μοντέλο και παρουσιάστρια διαθέτει ένα από τα καλύτερα σώματα και δεν διστάζει, με κάθε ευκαιρία, να μάς το υπενθυμίζει μέσω των κοινωνικών δικτύων.

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ
Fuego! Αθεράπευτα σέξι και σε ακόμη μία φωτογραφία της με αποκαλυπτικό μαγιό, προκαλώντας τα σχόλια αλλά και τα χιλιάδες likes των θαυμαστών της από ολόκληρο τον πλανήτη.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ
Δροσιά και χαλάρωση αναζήτησε γι’ αυτό το καλοκαίρι η όμορφη παρουσιάστρια, λίγο πριν την έναρξη της καινούργιας σεζόν που θα τη βρει στην τηλεόραση του Σίγμα να παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή. Εδώ τη βλέπουμε σε μία αυγουστιάτικη πόζα της κατά τις καλοκαιρινές της διακοπές.

 ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ

Στο «Survivor» δεν είχε την ευκαιρία να δείξει την πιο σέξι πλευρά της, αφού οι δύσκολες συνθήκες δεν το επέτρεπαν σε καμία περίπτωση. Στο Instagram της, όμως, οι σέξι φωτογραφίες με αποκαλυπτικά μαγιό είναι καθημερινότητα και για κάποιους… αγαπημένη συνήθεια.

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ
Στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, βρέθηκε για πολλοστή φορά η ηθοποιός, εντυπωσιάζοντας με το καλογυμνασμένο σώμα της. Παρά το γεγονός ότι έγινε πρώτη φορά μητέρα τον περασμένο Μάρτιο, το σώμα της 32χρονης θυμίζει σιλουέτα μοντέλου.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ
Στην Άνδρο πέρασε και τις φετινές της καλοκαιρινές διακοπές η ξανθιά παρουσιάστρια του ALPHA και, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

 


ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της τηλεόρασης διαθέτει η 38χρονη παρουσιάστρια που, ως γνωστόν, έχει ως καθημερινή συνήθεια τη βόλτα στο γυμναστήριο, αλλά και την ισορροπημένη διατροφή.

ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΠΑΝΑΓΗ
Είναι μία από τις πιο σέξι παρουσίες και δεν διστάζει να το δείχνει. Η παρουσιάστρια έκανε πρόσφατα check-in στην Αγία Νάπα, «ανεβάζοντας» τη θερμοκρασία αναπόφευκτα στα ύψη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Από τον περασμένο Απρίλιο «ανεβάζει» φωτογραφίες με μαγιό η παρουσιάστρια του Έψιλον και από τότε τα likes των ακολούθων της πέφτουν δικαιολογημένα… σαν βροχή. Εδώ τη βλέπουμε σε μία άκρως καλοκαιρινή πόζα στο όμορφο νησί της Νάξου.

ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ
Τις ικανότητές της στη γιόγκα μάς έδειξε η Κύπρια τραγουδίστρια στο Ρέθυμνο της Κρήτης όπου απόλαυσε ολιγοήμερες διακοπές, αποκαλύπτοντάς μας το καλογυμνασμένο σώμα της. Όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, η γιόγκα γυμνάζει το κορμί και ταυτόχρονα ηρεμεί το πνεύμα. Namaste!

ΣΤΕΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Στη Σύμη βρέθηκε πρόσφατα το όμορφο μοντέλο, παρουσιάζοντάς μας τι πραγματικά εστί «ελληνικό καλοκαίρι», αλλά και το αψεγάδιαστο ηλιοκαμένο σώμα της.

ΣΤΕΛΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ
Ψήφο εμπιστοσύνης στη Μύκονο έδωσε και η σύζυγος του πρώην άσου των γηπέδων, Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, δίνοντας το «παρών» της στις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού. Αν και μητέρα δύο πανέμορφων κοριτσιών, το σώμα της βρίσκεται στα καλύτερά του.

 

ΠΗΓΗ: Περιοδικό Beautiful People

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS