ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Σε πύρινο κλοιό η Κύπρος – Τρεις εστίες πυρκαγιών

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, βρίσκεται επί ποδός με επίγειες δυνάμεις και πτητικά μέσα.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η Κύπρος τις τελευταίες ώρες με τρεις εστίες πυρκαγιών, στην Ακτή Κυβερνήτη, στην κοινότητα Αναλιώντα της Επαρχία Λευκωσίας και μεταξύ των κοινοτήτων Τόχνης – Καλαβασού. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, βρίσκεται επί ποδός με επίγειες δυνάμεις και πτητικά μέσα.

Πυρκαγιά στην Ακτή Κυβερνήτη

Η προσπάθεια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξεκίνησε λίγο μετά το μεσημέρι , βρίσκεται σε εξέλιξη. Η πυρκαγιά ξεκίνησε μετά από μηχανική βλάβη οχήματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Η Πολιτική Άμυνα σε συνεργασία με την Αστυνομία αναλαμβάνουν να εκκενώσουν κάποιες μεμονωμένες κατοικίες στην περιοχή στην οποία επιχειρούν πυροσβεστικά οχήματα των σταθμών Λεμεσού και Λάρνακας, της ΕΜΑΚ, του Τμήματος Δασών καθώς και τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς που προτίθενται να κινηθούν προς Λεμεσό, να μην μεταβούν στο σημείο, γιατί υπάρχει μεγάλη συμφόρηση και μεγάλες ουρές αναμονής των οχημάτων, τόσο στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό, όσο και στον παλιό δρόμο λόγω της πυρκαγιάς. [Διαβάστε περισσότερα].

 

Βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ)

Πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Τόχνης – Καλαβασού

Η εστία ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης μεταξύ των κοινοτήτων Τόχνης – Καλαβασού, καίει ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεση της επιχειρούν 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από ΕΜΑΚ, Λάρνακα και Ταμείο Θήρας.

Στην μάχη με τις φλόγες βρίσκονται επίσης, ένα αεροσκάφος του Τμήματος Δασών και δύο ελικόπτερα των Βρετανικών Βάσεων. [Διαβάστε περισσότερα]

Πυρκαγιά στην κοινότητα Αναλιώντα

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, επιχειρούν συνολικά, έξι πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 13 Πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών.

Επιπρόσθετα επιχειρούν 4 εναέρια μέσα ( 3 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών και 1 ελικόπτερο της Αστυνομίας). Διαβάστε περισσότερα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση