ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σε περιοδεία η Μισέλ Ομπάμα για το βιβλίο της

Η Μισέλ Ομπάμα ανακοίνωσε περιοδεία που αρχίζει σε 10 αμερικανικές πόλεις για να προωθήσει την αυτοβιογραφία της με τίτλο "Becoming". Σύμφωνα με τους διοργανωτές της, η περιοδεία θα περιλαμβάνει "ενδόμυχες και ειλικρινείς συνομιλίες" με το κοινό.

Η αυτοβιογραφία αναφέρεται στην παιδική ηλικία της Μισέλ, στην ισορροπία που βρήκε μεταξύ της καριέρας της και της οικογενειακής της ζωής και στην περίοδο όπου διέμενε στον Λευκό Οίκο. Η Ομπάμα επέλεξε για το εξώφυλλο, μια φωτογραφία της φέτος στην Ουάσινγκτον από τον διάσημο φωτογράφο Μίλερ Μόμπλεϊ.

Η πρώην πρώτη κυρία αρχίζει την περιοδεία από τη γενέτειρά της, το Σικάγο σήμερα, ημέρα που το βιβλίο της κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και σε 28 γλώσσες σε όλο τον κόσμο. Η Μισέλ Ομπάμα θα ταξιδέψει επίσης ανά τον κόσμο για την προώθηση του βιβλίου της, όπως δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Live Nation, η εταιρία προώθησης της διοργάνωσης αυτής, ανακοίνωσε ότι η Μισέλ Ομπάμα θα επισκεφθεί επίσης το Λος 'Αντζελες, τη Βοστόνη, το Ντάλας, τη Νέα Υόρκη και άλλες πόλεις και στάδια χωρητικότητας έως 23.000 θέσεων, τα οποία επίσης χρησιμοποιούνται για συναυλίες από τους μεγαλύτερους μουσικούς καλλιτέχνες.

"Πέρασα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εκθέτοντας την ιστορία μου όσο πιο ειλικρινά και σε βάθος μπορούσα. Τώρα είμαι ενθουσιασμένη που θα ταξιδέψω σε όλη χώρα και θα κάνω το ίδιο με τους αναγνώστες αυτό το φθινόπωρο", ανακοίνωσε η Ομπάμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS