ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σε καταφύγιο ο Νίκος Βέρτης μετά τις επιθέσεις στο Τελ Αβίβ

Βρέθηκε εκεί με σκοπό να πάρει μέρος σε συναυλία.

newsroom must

Δύσκολη νύχτα πέρασε ο Νίκος Βέρτης και άλλοι Κύπριοι καλλιτέχνες που τον συνοδεύουν στο Ισραήλ, με αφορμή την συναυλία που επρόκειτο να παραχωρήσει στο Τελ Αβίβ.

Ο λόγος εμπίπτει κυρίως στις διαδοχικές εκρήξεις και ρίψεις ρουκετών πάνω από την πόλη μετά και την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Γάζας και Τελ Αβίβ. Για αυτό είχαν διακοπεί και όλες οι πτήσεις από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, ενώ ενεργοποιήθηκαν ταυτόχρονα οι ασπίδες προστασίας πάνω από την πόλη.

Φυσικά το αεροδρόμιο παραμένει κλειστό με τους τουρίστες να έχουν μεταφερθεί σε καταφύγια και ανάμεσά τους η ομάδα του Νίκου Βέρτη, που είχε φθάσει εκεί (χθες το απόγευμα).

Ωστόσο, ανάμεσα στο επιτελείο του καλλιτέχνη βρίσκονται και Κύπριοι συμπολίτες μας που μεταφέρθηκαν μαζί του στο καταφύγιο μέχρι να καταφέρουν να φύγουν ασφαλείς από το αεροδρόμιο.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής προέβη σε μια ανάρτηση, εξηγώντας το περιστατικό και τα όσα έζησαν εκεί, δείχνοντας ταυτόχρονα το τί γίνεται στο αεροδρόμιο, ενημερώνοντας ότι είναι όλοι καλά σε υγεία, «Είμαστε ακόμα ζωντανοί! Όλα όσα ζήσαμε στο Αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ! Είμαστε όλοι καλά!».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο ίδιος μετέφερε τα συναισθήματά του λέγοντας ότι, «Ακόμα ζούμε αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία. Μας είχαν βάλει σε καταφύγιο. Είμαστε στο αεροδρόμιο. Περιμένουμε να δούμε αν θα μας πάνε σε ξενοδοχείο ή όχι».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση