ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Scarlett Johansson: Το πρόσωπο στη νέα καμπάνια του οίκου κοσμημάτων David Yurman

Η διάσημη ηθοποιός αποτελεί την επιτομή του sexy glamour.

Μαρία Καραμάνου

Η Scarlett Johansson αναδεικνύει τον εντυπωσιακό της χαρακτήρα στην πρόσφατη καμπάνια του οίκου κοσμημάτων David Yurman. Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας, η Scarlett ποζάρει με εντυπωσιακή παρουσία. Φορώντας ένα μοναδικό ανοιχτό μπλε φόρεμα, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την απίστευτη σιλουέτα της. Η σταρ, που βρίσκεται στα 38 της, διαθέτει ξανθά μαλλιά που είναι προσεκτικά τραβηγμένα προς τα πίσω, ενώ η πόζα της ακτινοβολεί αυθεντικότητα και την άνεση ενός πραγματικού supermodel. Κοσμείται με εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα από τη συλλογή Lexington του οίκου.

Photo By @davidyurman On Instagram

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία δεν διατηρεί δικό της λογαριασμό στο Instagram, σπανίως μοιράζεται προσωπικές φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα, κάτι που καθιστά αυτή την καμπάνια ακόμα πιο ιδιαίτερη και αναμφίβολα αξιοσημείωτη. 

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της, η ηθοποιός που κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά των Avengers, έχει αποκαλύψει την ευαισθησία της απέναντι στα κοινωνικά μέσα.

Photo By @davidyurman On Instagram

Μάλιστα, είχε δηλώσει πως, "Είμαι πραγματικά ευαίσθητος άνθρωπος για τον χώρο των κοινωνικών μέσων. Δεν το αντέχω. Ο εγωισμός μου είναι εύθραυστος", αναφέρει η Scarlett σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο podcast "The Skinny Confidential Him & Her". Συνεχίζει λέγοντας, "Ο εγκέφαλός μου είναι πολύ εύθραυστος. Παρομοιάζομαι με ένα λεπτό λουλούδι".

Η Scarlett επέστρεψε στον ρόλο της ως μούσα για τον οίκο κοσμημάτων David Yurman. Στις νέες φωτογραφίες, την βλέπουμε να ποζάρει σε μια πισίνα, φορώντας χρυσούς κρίκους και μια παχιά αλυσίδα γύρω από τον λαιμό και τον καρπό της.

Photo By @davidyurman On Instagram

Το baby blue φόρεμά της ανήκει στη συλλογή του επώνυμου brand Attico. Με μακριά μανίκια, εφαρμοστή γραμμή και ένα σκίσιμο στο πλάι, αναδεικνύει εντυπωσιακά την σιλουέτα της και αποδίδει έναν αέρα πολυτέλειας που συμπληρώνεται από τα εκλεπτυσμένα κοσμήματα που φορά η αγαπημένη ηθοποιός του Hollywood.

Photo By @davidyurman On Instagram

Η Scarlett ανήκει σε εκείνες τις γυναίκες που ακτινοβολούν χωρίς καμία προσπάθεια. Από τον γοητευτικό τρόπο που αντιμετωπίζει τον φακό, τις στιλιστικές της επιλογές στις εκδηλώσεις και την αέναη σεξουαλική έλξη που εκπέμπει σε κάθε της εμφάνιση, αντιπροσωπεύει τον ορισμό της στυλιστικής εξαιρετικότητας, της κομψότητας και της θηλυκότητας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS