ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σας μεταφέρουμε το vibe της βραδιάς!

Γύρω στις 20:00 ψες, (4 Απριλίου) όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην κρατική έκθεση για το φιλανθρωπικό fashion show της Φάνης Ξενοφώντος. Οι καλεσμένοι ξεκίνησαν σιγά-σιγά να δίνουν το παρών του με τις κοσμικές κυρίες του νησιού πρώτες και καλύτερες, πολιτικοί, buyers από το εξωτερικό, δημοσιογράφοι και εκλεκτές παρουσίες κατέκλυσαν τον χώρο της κρατικής έκθεσης και τότε ήταν που τα φλας των φωτογράφων άστραπταν κάθε τρεις και λίγο.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς Χριστίνα Δημητρίου και η κυρία Έλση Χριστόφια.

Στις 21:00 ακριβώς, όπως ήταν προγραμματισμένο ξεκίνησε το αναμενόμενο show με παρουσιάστρια την Χριστίνα Δημητρίου και με μια πασαρέλα σε σχήμα Π. Με κλασσική μουσική έκαναν την εμφάνιση τους οι δίμετρες καλλονές και σέξι άσπρα baby dolls από την Καλοκαιρινή συλλογή της καταξιωμένης designer άνοιξαν το show! Μίνι αέρινα φορέματα, μεταλλιζέ με κομμάτια δέρματος, ivory, χρυσό και ασήμι, ασυμμετρίες, πλισέ και jumpsuits πήραν σειρά.

Έπειτα ήταν  η Rustic Glamour collection για τον Χειμώνα 2011-12. Μια δόση από retro, ανδρόγυνο στοιχείο και natural παλέτα χρωμάτων χαρακτήριζε την χειμερινή συλλογή όπως τα κλασσικά μάλλινα υφάσματα.

 

Η Φάνη Ξενοφώντος δέχεται τα συγχαρητήρια με μια ανθοδέσμη από την κυρία Έλση Χριστόφια.

Μετά την λήξη του show!

 

                                                 

                       

                           

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS