ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: «Το Πραγματικό 24ωρο των Influencers»

«Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα πίσω από τα υπερ-χαρούμενα posts των influencers?!»

newsroom must

Η αλήθεια είναι πως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι από τους λίγους instagrammers που αρκετά συχνά καταφέρνουν να μάς κάνουν να γελάσουμε μέσα από τις αναρτήσεις τους. Πρόσφατα μάλιστα, το ζευγάρι θέλησε μέσα από ένα του post να μοιραστεί μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά του... και ομολογουμένως το αποτέλεσμα μας εντυπωσίασε.

Αναλυτικότερα, ο παρουσιαστής και η σύζυγός του που βρέθηκαν πρόσφατα καλεσμένοι στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη στον Ant1, κλήθηκαν να απαντήσουν σε πολλά ερωτήματα, μεταξύ αυτών και όσα αφορούσαν την έκθεση στα social media.

Θέλοντας όμως να το κάνουν με τον δικό τους τρόπο, οι δύο τους ετοίμασαν ένα βίντεο με τίτλο «Το Πραγματικό 24ωρο των Influencers» και υπότιτλο «Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα πίσω από τα υπερ-χαρούμενα ποστ των influencer?! Δείτε όλη την αλήθεια σε αυτό το βίντεο...» και μάς έδειξαν πως στην πραγματικότητα, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως νομίζουμε και στις πλείστες των περιπτώσεων η εικόνα είναι ωραιοποιημένη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS