ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σάκης Ρουβάς: Το όνειρο που δεν πραγματοποίησε και το πρόβλημα που τον στιγμάτισε μικρό

''Ξύλο με χάρακα μέχρι την ΣΤ΄ Δημοτικού''

Με αφορμή την συναυλία που θα παραχωρήσει στο Ηρώδειο μαζί με τη Σόνια Θεοδωρίδου, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στην Καθημερινή Ελλάδος και μεταξύ άλλων, έκανε μερικές αποκαλύψεις για τα παιδικά του χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής μίλησε για τη βαριά δυσλεξία που αντιμετώπιζε μικρός και τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπιζαν οι δάσκαλοί του.

«Μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης, αλήθεια σας λέω, αλλά αν δεν είσαι άριστος μαθητής, αστροναύτης δεν γίνεσαι. Εγώ ήμουν βαριά δυσλεκτικός. Τότε δεν μιλούσε κανείς για δυσλεξία και έπεφτε πολύ ξύλο. Ξύλο με χάρακα μέχρι την ΣΤ΄ Δημοτικού. Πιο οδυνηρό ήταν το τράβηγμα του δασκάλου από τη φαβορίτα», εξομολογήθηκε ο ποπ τραγουδιστής.

Πέρα από αυτά, ο Σάκης Ρουβάς αναφέρθηκε στα ανάλαφρα τραγούδια του και είπε «Στους δίσκους μου είχα και πιο σοβαρά τραγούδια, όμως δεν απασχόλησαν το κοινό. Υπάρχει μια εμμονή από κάποιους που στέκονται μόνο σε αυτά που τους εξυπηρετούν. Όμως, είμαστε συνυπεύθυνοι για τα τραγούδια που γίνονται επιτυχίες. Καθένας βλέπει σε εμένα αυτό που θέλει να δει και να συντονιστεί».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X