ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Το πιο όμορφο κοριτσάκι στον κόσμο, είναι μόλις 6 ετών!

Ένα αξιολάτρευτο κοριτσάκι, μόλις 6 ετών, με υπέροχα χαρακτηριστικά ποζάρει στο φακό και θυμίζει top model! Ο λόγος για την Αlina Υakupova από τη Μόσχα, που φαίνεται πως ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Γαλλίδα Θιλάν Μπλοντέ, που έγινε διάσημη όταν το 2011 η Vogue την έκανε εξώφυλλο σε ηλικία μόλις 10 ετών.

Η μικρή ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling από την ηλικία των 4 ετών, και έχει κάνει αρκετές δουλειές ήδη, αφού συμμετείχε σε εκστρατείες μόδας για την ιταλική εταιρεία ενδυμάτων Monnalisa Kids, την ρωσική Yudashkin και την Gloria Jeans.

Εκτός όμως από αυτά, έχει ποζάρει και σε γνωστά περιοδικά μόδας όπως τα InStyle και Grazia. Ο λογαριασμός της στο Instagram-τον οποίο χειρίζεται φυσικά η μαμά της-απαρριθμεί κάτι περισσότερο από 38.000 followers με πολλούς να την χαρακτηρίζουν ως το πιο όμορφο κοριτσάκι στον κόσμο. Μάλιστα η βρετανική dailymail έκανε σχετικό αφιέρωμα στην Αlina, εκθειάζοντας την σπάνια ομορφιά της.

Ο διευθυντής του πρακτορείου μοντέλων με το οποίο συνεργάζεται το 6χρονο μοντέλο, εξήρε την Αλίνα για την αφοσιωμένη της δουλειά και την εξέλιξή της στην βιομηχανία της μόδας, πράγμα που είναι δύσκολο να το πετύχει κανείς σε τόσο μικρή ηλικία.

«Είμαι βέβαιος πως το μυστικό της επιτυχίας της Αλίνα δεν έγκειται μόνο στην ανυπέρβλητη ομορφιά της, αλλά και στην σκληρή δουλειά της, παρά το νεαρό της ηλικίας της», δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση