ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Rihanna: Όλοι μιλούν για το μονόπετρο στο χέρι της

Φήμες την θέλουν αρραβωνιασμένη με τον ράπερ και πατέρα του παιδιού της.

Ριάνα Στυλιανού

H Rihanna διανύει τον τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και φαίνεται να βρίσκεται στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της, καθώς η δισεκατομμυριούχος τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, πλέον τα έχει όλα. Η Riri συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει όσον αφορά τον ενδυματολογικό τομέα, επειδή πολύ απλά, είναι από τις πιο cool prego celeb όλων των εποχών.

«Μου αρέσει που δεν χρειάζεται να ανησυχώ για να καλύψω την κοιλιά μου. Νιώθω λίγο παχουλή, αλλά εντάξει, είναι ένα μωρό!», είχε αποκαλύψει σε δήλωσή της η σταρ.

Πρόσφατα, η 34χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας ανέβασε ένα video γράφοντας: «Πηγαίνοντας το ‘booty’ σε νέα επίπεδα» και ανεβοκατέβασε την κάμερα από την κοιλιά της στο πρόσωπό της, χαμογελώντας. 

Τα ξένα μέσα ωστόσο, αναφέρουν ότι η Rihanna και ο A$AP μπορεί να αρραβωνιάστηκαν κρυφά καθώς η τραγουδίστρια εμφανίστηκε πρόσφατα με ένα μεγάλο, διαμαντένιο μονόπετρο. Το δαχτυλίδι είχε πάνω του ένα τεράστιο διαμάντι με έντονο χρυσό περίγραμμα. Φυσικά θα μπορούσε και η ίδια να το αγόρασε για τον εαυτό της, ωστόσο οι φήμες τη θέλουν αρραβωνιασμένη με το ράπερ και πατέρα του παιδιού της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
rihanna  |  ring  |  news  |  showbiz

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση