ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ricky Martin: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση από τον ανηψιό του

Πώς εξελίχθηκε η υπόθεση κι έφτασε στο σήμερα;

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Ricky Martin κατηγορήθηκε για αιμομιξία και σεξουαλική παρενόχληση από τον 21 ετών ανηψιό του ονόματι Dennis Yadiel Sanchez ο οποίος ισχυρίζεται πως διατηρούσαν σχέση για 7 μήνες. 

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου ενώ υπήρξε σήμερα και δικαστήριο για να μπορέσει να αρχίσει να διαλευκαίνεται η υπόθεση.

Ο 21χρονος ανιψιός του Ricky Martin είχε ζητήσει από δικαστήριο του Puerto Rico τα περιοριστικά μέτρα κατά του θείου του ενώ δήλωσε πως ο τραγουδιστής τον παρενοχλούσε όταν ερχόταν συνεχώς σπίτι του ύστερα από τη λήξη της 7μηνης σχέσης που διατηρούσαν. 

Ο Marty Singer, δικηγόρος του Ricky Martin είχε αρνηθεί κατηγορηματικά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο 21χρονος. 

«Ο Ricky Martin ποτέ δεν είχε και ποτέ δεν θα έχει κανενός είδους σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του. Η ιδέα δεν είναι μόνο ψευδής, αλλά είναι και αηδιαστική», είχε πει ο δικηγόρος του μέσω ανακοίνωσής του στο Insider. 

Η υπόθεση εν τέλει μπήκε στο αρχείο μόλις το απαίτησε ο 21χρονος καταγγέλων . 

Ο ανηψιός του διάσημου τραγουδιστή είχε δηλώσει πως το βράδυ της Τρίτης δηλαδή δύο ημέρες πριν να γίνει το δικαστήριο, είχε δεχτεί δύο απειλητικά τηλεφωνήματα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «El  Nuevo Dia» που εδρεύει στο Puerto Rico. Συνεχίζοντας, ο 21χρονος είπε πως ο κωδικός κλήσης ήταν από τον Καναδά και όταν το σήκωσε ο άγνωστος συνομιλητής είχε πει το εξής:

 «Αν μιλήσεις στο δικαστήριο θα σε σκοτώσουμε».

 Αμέσως μετά δέχτηκε και δεύτερο τηλεφώνημα αυτή τη φορά από τη Νέα Υόρκη. Στη συνέχεια απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Όταν τελικά βρέθηκε στο δικαστήριο, ζήτησε η υπόθεση να μπει στο αρχείο που σημαίνει πως σύμφωνα με τους νόμους του Puerto Rico η υπόθεση καταγράφεται, αρχειοθετείται και είναι ανενεργή. 

Ο Ricky  Martin από την άλλη είχε πει:

«Στον άνθρωπο που ισχυρίστηκε αυτές τις ανοησίες, του εύχομαι τα καλύτερα. Και εύχομαι να βρει βοήθεια ώστε να ξεκινήσει μία νέα ζωή γεμάτη από αγάπη και αλήθεια και χαρά και να μην πληγώσει κανέναν άλλο», σημείωσε στη συνέχεια ο Ricky Martin. «Η προτεραιότητά μου είναι να το ξεπεράσω. Και πώς θα το ξεπεράσω; Με τη μουσική. Ανυπομονώ να ανέβω ξανά στη σκηνή. Ανυπομονώ να είμαι ξανά μπροστά από τις κάμερες και να διασκεδάζω τον κόσμο, να κάνω αυτό που κάνω καλύτερα από κάθε τι».

Απευθυνόμενος στους θαυμαστές του ο ίδιος είπε:

«Δεν έχετε ιδέα τι δύναμη μου δώσατε με κάθε σχόλιο που γράψατε στα social media. Σας εύχομαι αγάπη και φως και προχωράμε με την ίδια δύναμη και πάθος. Ο Θεός να σας ευλογεί».

Η νομική ομάδα του τραγουδιστή δήλωσε:

Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο ο οποίος ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης. Αυτό που συνέβη, δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο πέρα από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς, χωρίς απολύτως τίποτα. Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης και τώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

Η μάνατζερ του τραγουδιστή τον είχε επίσης καταγγείλει παλαιότερα για μη καταβαλλόμενες αμοιβές και ισχυρίστηκε ότι τον προστάτευε από κατηγορία που αν την αποκάλυπτε θα έβαζε τέλος στην καριέρα του τραγουδιστή. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS