ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ραντεβού στην πορεία με τις ροζ φιγούρες

Στα ροζ ετοιμάζεται να ντυθεί για δέκατη συνεχόμενη χρονιά η πρωτεύουσα. Η πορεία με τις «ροζ φιγούρες» της Europa Donna Κύπρου, μας καλεί να βγούμε και πάλι στους δρόμους. Όπως λέει και το σύνθημα «Βήμα-βήμα μαζί κερδίζουμε τη ζωή». Με την παρουσία μας επιμένουμε για τη δημιουργία του πρώτου εξειδικευμένου κέντρου μαστού.

Το ραντεβού έχει δοθεί στις 5:00 το απόγευμα, στη Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λευκωσία, ενώ η πορεία θα τερματίσει στο Κτίριο Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς.

Στα χέρια μας θα έχουμε 602 φιγούρες, οι οποίες συμβολίζουν τα περιστατικά καρκίνου του μαστού για το 2014, 64 λευκές φιγούρες για τις κοπέλες που έφυγαν από τη ζωή την ίδια χρονιά και 4 γαλάζιες φιγούρες που συμβολίζουν τα νέα περιστατικά που διαγνώστηκαν σε άντρες. Όλες θα τοποθετηθούν στο χώρο τερματισμού, με στόχο να μας θυμίζουν, καθημερινά, πως ο αγώνας κατά του καρκίνου του μαστού αφορά όλους.

Θα τα καταφέρουμε, γιατί τα βήματα όλων μας έχουν δύναμη στον αγώνα για τον καρκίνο του μαστού. Πέρσι, 7.000 φίλοι περπάτησαν μαζί για την πιο σημαντική διεκδίκηση της Κύπριας Γυναίκας. Φέτος, ας ενώσουμε ακόμα περισσότερα βήματα σʼ αυτή την πορεία ζωής.

Διαβάστε ακόμη: Πραγματοποιήθηκε η πορεία με τις ροζ φιγούρες

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση