ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ραμόνα Φίλιπ: Το αλμπουμ των καλοκαιρινών της διακοπών

Κάνουμε την ανάσκοπηση των φετινών καλοκαιρινών διακοπών της Ραμόνας Φίλιπ στην Ελλάδα. 

Κάθε της βήμα σχολιάζεται πολύ, ενώ η ίδια μας αφήνει πάντα με το στόμα ανοιχό με τις στυλιστικές της επιλογές. Η Ραμόνα Φίλιπ μέσα στα χρόνια έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα της Κύπριας σε κάθε της επιλογή, ενώ έχει πάντα κάτι να προτείνει. Το φετινό της καλοκαίρι ήταν γεμάτο μόδα, χρώματα, αρώματα και πολλή θάλασσα, την οποία μοίρασε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όποιος βλέπει τις τελευταίες αναρτήσεις της σχεδιάστριας μόδας θα έχει καταλάβει πως το φετινό καλοκαίρι είχε το όνομα ΕΛΛΑΔΑ, καθώς τίμησε πολλούς προορισμούς σε Αιγαίο και Ιόνιο, μοιράζοντας μαζί μας τις αγαπημένες της στιγμές. 

Η καλοκαιρινή περιπέτεια της Ραμόνας ξεκίνησε από την Αθήνα και στην συνέχεια από την Κόρινθο, όπου έκανε μια απίστευτη total black εμφάνιση πάνω σε σκάφος με γυαλιά και καπέλο. Κάπου εκεί καταλάβαμε πως οι διακοπές της Ραμόνας θα είναι όπως ακριβώς τις περιμένουμε: τέλειες. 

Ο πρώτος της προορισμός ήταν η Ιθάκη με την ίδια να δημοσιεύει ένα ειδυλιακό τοπίο από την Κιόνι! Καταγάλανα νερά και φυσικά γραφικά σπίτια στο βαθος. 

Επόμενος σταθμός της η Κεφαλονιά στο Ιόνιο Πέλαγος με τη Ραμόνα να δίνει μαθήματα μόδας, συμπληρώνοντας το outfit της με τουρμπάνι, ένα αξεσουάρ που λατρεύει.

Στη συνέχεια τη βλέπουμε μέσα στα καταγάλανα νερά του Ιουνίου να απολαμβάνει τις βουτιές της στο Μεγανήσι, ένα νησάκι δίπλα από την Κεφαλονιά. 

Επιστροφή στην Κεφαλονιά με την Ραμόνα να ποζάρει σε μια γραφική κληματαριά υιοθετώντας τις τάσεις της μόδας σε ένα outfit. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο βέβαια. 

Επόμενος σταθμός οι Παξοί, με τον προορισμό να αποδεικνύεται ο πιο αγαπημένος για τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας. Απίστευτη θέα του γαλάζιου, παλιά καραβάκια και εξωτικές βουτιες συμπληρώνουν τη διαμονή της στο νησί. Η Ραμόνα πάντα επιλέγει να φορά άνετα ρούχα στις εξορμήσεις της με τα σχόλια να είναι πολύ κολακευτικά. 

Μετά τους Παξούς έρχεται η Πάργα! Μεγάλα καπέλα, βόλτες με το σκάφος και καφέδες στα γραφικά καφενεδάκια συμπληρώνουν το τοπίο. 

Τελυταία στάση των διακοπων της η Μύκονος και φυσικά εκεί το Instagram της παίρνει φωτιά. Κάνει τις πιο stylish επιλογές της, κολυμπά στα καταγάλανα νερά τω Κυκλάδων, ενώ διασκεδάζει στο Nammos με τον Αντώνη Ρέμο, φωτογραφίζεται με τον Eros Ramazoti, αλλά επιλέγει τακτικά και το Σκορπιό, αγαπημένη της επιλογή. 

Μόνο βαρετό δεν ήταν το φετινό καλοκαίρι της Ραμόνας Φίλιο! Η σχεδιάστρια πέρα από την Μύκονο, επέλεξε εναλλακτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς και νησιά που τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχτεί πολύ και επιλέγονται από celebrities παγκοσμίως. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS