ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ραγίζει καρδιές και ξεσπάει σε κλάματα ο αδελφός του George Floyd

«Μεγάλωσα μαζί του, ήταν ο μεγάλος μου αδελφός, τον αγαπούσα, δεν θα τον ξαναδώ ποτέ»

Οργή και θλίψη για τον άδικο χαμό του «ευγενικού γίγαντα» George Floyd o οποίος δολοφονήθηκε στην Μινεάπολη των ΗΠΑ από αστυνομικούς.

Το βίντεο και η είδηση του θανάτου του έχουν προκαλέσει την αντίδραση την κοινής και πολιτική γνώμης ανά τον κόσμο και ολόκληρος ο πλανήτης ζητάει να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη.

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, πως ένας άνθρωπος μπορεί να δολοφονηθεί τόσο εύκολα όταν το χρώμα του δέρματός του διαφέρει. Πώς ο ρατσισμός εν έτη 2020 συνεχίζει να υπάρχει σε τέτοιο επίπεδο που στερεί μια ανθρώπινη ζωή.

Τα λόγια πολλές φορές είναι φτωχά για να περιγράψουν μια τόσο τραγική υπόθεση. Καλεσμένος στο CNN o αδελφός του George Floyd, Philonise Floyd, ραγίζει καρδιές μιλώντας για την φρικτή δολοφονία του αδελφού και ξεσπάει σε κλάματα.

«Οι αστυνομικοί αυτοί πρέπει να συλληφθούν αμέσως, να τους επιβληθεί η θανατική ποινή για φόνο. Πήραν τη ζωή του αδελφού μου, δεν θα τον ξαναδούμε, δεν θα τον ξαναδούν τα παιδιά του... Εκτέλεσαν τον αδελφό μου, πονάμε πολύ, όλοι πονάνε πολύ, γι' αυτό συμβαίνουν όλα αυτά. Έχω κουραστεί να βλέπω μαύρους να πεθαίνουν... Μεγάλωσα μαζί του, ήταν ο μεγάλος μου αδελφός, τον αγαπούσα, δεν θα τον ξαναδώ ποτέ»

Μιλώντας για τις διαδηλώσεις και την βίαιη τροπή τους ο ίδιος τόνισε ότι θα ήθελε να είναι ειρηνικές όμως δεν μπορεί να αναγκάσει κανένα να συμμορφωθεί όταν έχουμε τόσους μαύρους να πεθαίνουν με τέτοιο τρόπο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση