ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πώς θα πας, πού να μείνεις και πού να φας στους προορισμούς που κληρώθηκε το ΑΠΟΕΛ

Σταύρη Φράγκου

Με Real Madrid CF, Borussia Dortmund και Tottenham κληρώθηκε ο ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League και εμείς με τη σειρά μας βρήκαμε τι πτήση θα κλείσετε , σε ποια ξενοδοχεία θα μείνετε και που να πάτε για φαγητό.

1ΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΑ
Real Madrid CF – APOEL FC
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
13 Σεπτεμβρίου Τετάρτη στις 21:45

Αν και υπάρχει μόνο μια απευθείας πτήση με αναχώρηση από Λάρνακα στις 12 και επιστροφή στις 15 Σεπτεμβρίου με την αεροπορική εταιρεία Cobalt με αρχική τιμή €548. Η αμέσως πιο φτηνή επιλογή είναι με την αεροπορική εταιρεία Aegean με στάση στην Αθήνα με τιμή από €388.

ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ
Υπάρχει το Axor Feria ξενοδοχείο το οποίο είναι 4 αστέρων και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 285 επισκέπτες στα ευρύχωρα, φωτεινά και κομψά δωμάτια. Οι τιμές του κυμαίνονται από 287-264 ανάλογα με το δωμάτιο που θα επιλέξετε. Ακόμη μια επιλογή είναι το Holiday Inn Madrid Bernabeu με τιμές από €564.30 και το Senator Castellana που βρίσκεται στην καρδιά της Μαδρίτης με τιμές από €408.61.

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
Μπορείτε να επισκεφτείτε το DSTAGE για μεσημεριανό και βραδινό το οποίο έχει international, ευρωπαϊκή, ισπανική κουζίνα ιδανικό για όλα τα γούστα. Αξίζει να το σημειώσετε στη λίστα σας αφού είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια με Michelin στην Μαδρίτη. Επίσης προσφέρεται και για αρκετά late dinner.
Αν είστε λάτρης των steak και των burgers αξίζει να επισκεφτείτε το Steakburger Gran Via το οποίο προσφέρεται για μεσημεριανό, βραδινό αλλά και brunch.
Εάν όμως θέλετε κάτι απλό Matilda Cafe Cantina είναι το ιδανικό αφού έχει homecooked γεύματα και το προτιμούν και οι locals.

2ΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Borussia Dortmund – APOEL FC
BVB Stadion Dortmund, Dortmund
1η Νοεμβρίου Τετάρτη 21:45

Αν και δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις βρήκαμε την πιο φτηνή επιλογή στην 1η Νοεμβρίου το πρωί με στάση στη Ρουμανία με wizz air και Blue air στα €362 ενώ στην επιστροφή στις 2 Νοεμβρίου η στάση είναι στο Βουκουρέστι και τελικός προορισμός η Λάρνακα με τις ίδιες αεροπορικές εταιρείες και αρχική τιμή €124.

ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ
Οι τιμές για τα ξενοδοχεία κυμαίνονται από €140 ευρώ μέχρι €300 και από τις καλύτερες επιλογές είναι το Tm Suites, το Parkhotel Wittekindshof και το Holiday Inn Express.

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

To Food Brother έχει απιστεύτα γευστικά burgers - και veggie- αλλά και hallumi.
Must visit είναι το OmaRose Cafe Dortmund με την cute αυλή του, το οποίο έχει απίστευτα τέλεια cakes ακόμη και gluten free.
Χρώμα στο πιάτο σας θα δείτε στο Grill 69 εκεί όπου μπορείτε να φάτε homemade burgers και wraps.
Aν θέλετε να απολαύσετε ένα πιο gourmet dinner το Vida μπορεί να σας το παρέχει με ευκολία το οποίο θα σας μαγέψει πρώτα με τη διακόσμηση του και ακολούθως με τα πιάτα του.


3ΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΛΟΝΔΙΝΟ

Tottenham Hotspur FC– APOEL FC
Wembley Stadium, London
6 Δεκεμβρίου Τετάρτη 21:45

Ο προορισμός αυτός είναι ο πιο flexible όσον αφορά τις πτήσεις. Υπάρχουν πτήσεις καθημερινά με την καλύτερη να είναι στις 5 με 7 Δεκεμβρίου. Η απευθείας πτήση είναι με British Airways στην τιμή των €473.

ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ

Οι τιμές για τα ξενοδοχεία κυμαίνονται από €140 ευρώ μέχρι €250 και από τις καλύτερες επιλογές είναι το ibis London Wembley, Premier Inn London Wembley Stadium και το The Arch τα οποία βρίσκονται όλα κοντά στο γήπεδο.

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

To Shakes & Co London έχει απιστεύτα γευστικά επιδόρπια και είναι ιδανικό για ένα visit πριν από το match. Επίσης κοντά στο γήπεδο υπάρχει το κλασικό wagamama και το Pizza Express, το Cabana Wembley με βραζιλιάνικη κουζίνα, τo The Ledbury και το Friends Restaurant με ευρωπαική κουζίνα και gourmet πιάτια.

Σημειώστε ότι
• μια πιο φτηνή επιλογή είναι η κράτηση εισιτηρίων για απλή μετάβαση και ξεχωριστή κράτηση για επιστροφή.
• καλές και πιο οικονομικές επιλογές διαμονής έχει και το airbnb.
• οι τιμές αυξάνονται με την ημέρα και καλό θα ήταν να κάνετε τις δικές σας κρατήσεις όσο πιο γρήγορα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS