ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πώς θα μαζέψεις λεφτά για να κάνεις το ταξίδι των ονείρων σου;

Δέσποινα Άσπρου

Αν είσαι #travelLover τότε υποθέτουμε ότι έστω ένα ταξίδι είναι πάντα στην ετήσια ατζέντα σου, αν από την άλλη είσαι συνειδητοποιημένος ταξιδιώτης, τότε μπορεί μεν να μην πηγαίνεις συχνά ταξίδια, αλλά όταν το κάνεις, το κάνεις με πάθος και οργάνωση. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, don’t worry! Και τα δυο, έχουν την χάρη τους!

Το πρόβλημα σου όμως τώρα είναι ένα: Πώς θα καταφέρεις να κάνεις πραγματικότητα εκείνο το ταξίδι που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό, για να μην πούμε χρόνια! Γιατί ναι μεν, έχεις πάει αρκετά ταξίδια μέχρι τώρα, αλλά ποτέ δεν πάτησες το πόδι σου σε εκείνη την χώρα που τόσο αγαπάς! Ο λόγος; Ευνόητος! No money, no honey!

Τα νέα για εσένα είναι ευχάριστα, αφού αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα σε λίγο καιρό θα μας στέλνεις selfies από τον μαγικό εκείνο προορισμό που τόσο λαχταράς. Πώς λοιπόν θα αποταμιεύσεις χρήματα;

Καταρχήν - αν δεν έχεις - σου συστήνουμε να ανοίξεις έναν τραπεζικό λογαριασμό, και αν είναι δυνατόν μόνο για το ταξίδι που τόσο θελείς. Κάνε ένα διακανονισμό με την τράπεζα, ώστε να μπαίνει κάθε μήνα ένα μικρό ποσό.

Στην συνέχεια, προσπάθησε να συγκρατηθείς στις αγορές. Έχεις πολλά ρούχα και παπούτσια, και αξεσουάρ. Enough! Επικεντρώσου απλώς στις απαραίτητες αγορές.

Πες στον κοινωνικό σου περίγυρο γι' αυτό. Πες στους γονείς σου, στους φίλους σου, στο αφεντικό σου, βάλε μέχρι και sticker στο ψυγείο σου, αν χρειάζεται. Έτσι θα το θεωρήσεις δεδομένο και θα το δεις πιο ζεστά.

Τέλος κατέγραψε τα έξοδα σου. Με αυτό τον τρόπο ξέρεις ακριβώς πόσα ξόδεψες, που τα ξόδεψες και πόσα δεν πρέπει να ξοδέψεις!

And that’s it! Αν ακολουθήσεις αυτά τα βήματα, είμαστε σίγουροι ότι σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα θα κάνεις το ταξίδι-όνειρο, πραγματικότητα!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS