ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πρώτη εμφάνιση για την Meghan μετά την συνέντευξη με την Oprah

Έβγαλε διάγγελμα για το VAX Live.

newsroom must

Πολυαναμενώμενη και πολυσυζητημένη η πρώτη εμφάνιση της Δούκισσας του Sussex, μετά και την καταιγιστική συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey, στην οποία, έριξε αρκετές βόμβες κατά της βασιλικής οικογένειας και του παλατιού.

Τον τελευταίο χρόνο η Meghan, επέλεξε να «αφοσιωθεί» στον ρόλο της ως μαμά, αλλά και να επενδύσει σε επιχειρηματικά σχέδια όπως, το ίδρυμα Archewell, το παιδικό βιβλίο που έγραψε, τις συμφωνίες με Spotify και Netflix, και όπως όλα δείχνουν, άλλα πολλά.

Η ίδια, το «γύρισε» για λίγο στην πολιτική και έβγαλε το πρώτο της διάγγελμα μέσω μαγνητοσκοπημένης δήλωσης, που προβλήθηκε κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης της συναυλίας VAX Live, στην οποία συμμετείχε και ο πρίγκιπας Harry την περασμένη εβδομάδα, και είναι αφιερωμένη για την στήριξη υπέρ του εμβολιασμού και την ίση μεταχείριση στον διαμερισμό τους σε όλο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά η Meghan είπε «Ο σύζυγός μου κι εγώ πιστεύουμε ότι είναι μείζονος σημασίας να θέσουμε ως προτεραιότητα την ανάκτηση και τη διασφάλιση της υγείας για όλους, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον γυναικείο πληθυσμό που έχει επηρεαστεί πολύ περισσότερο από αυτή την πανδημία. Τις γυναίκες, ειδικότερα τις μαύρες γυναίκες, καθώς ανήκουν σε μία γενιά αποκλεισμένη από οικονομικές διεκδικήσεις».

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «Ανυπομονούμε να φέρουμε σύντομα στον κόσμο το κοριτσάκι μας. Το αίσθημα ευτυχίας είναι τόσο έντονο και θέλουμε να το μοιραστούμε με εκατομμύρια οικογένειες από ολόκληρο τον κόσμο. Βασιζόμενοι στη σκέψη της μικρής μας κόρης, αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε νεαρή γυναίκα και κάθε κορίτσι αξίζει να έχει τη υποστήριξή μας».

Καταλήγει με το μήνυμα , «Από την έναρξη της πανδημίας σχεδόν 5,5 εκατομμύρια γυναίκες έχουν χάσει τις δουλειές τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη στιγμή που 47 εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως αναμένεται να περιέλθουν σε κατάσταση φτώχειας. Το αν κάποιος θα γίνει ικανός ηγέτης μελλοντικά εξαρτάται από τις αποφάσεις, που θα λάβει, και τις ενέργειες, στις οποίες θα προβεί, στο παρόν. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι, ανακτώντας τις δυνάμεις μας -μετά το πέρας της πανδημίας- θα βγούμε πιο δυνατοί, θα αναγεννηθούμε μαζί».

Φυσικά το διάγγελμά της προβλήθηκε και σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια στην Αμερική, αφού αυτή σηματοδότησε και την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την συνέντευξη με την Oprah τον περασμένο Μάρτιο.

Ενώ ταυτόχρονα, ο πρίγκιπας Harry, συνέχισε το έργο του, μιλώντας για την πολιτικοποίηση των εμβολίων. Χαρακτηριστικά ο ίδιος είπε, «Νομίζω ότι το πιο ανησυχητικό για εμένα και τη γυναίκα μου είναι η πολιτικοποίηση της επιστήμης.Όταν είμαστε αντιμέτωποι με μία κατάσταση ζωής και θανάτου, όπως συμβαίνει τώρα, δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για πολιτικοποίηση των εμβολίων. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλοι άνθρωποι παγκοσμίως θα έχουν ισότιμη πρόσβαση στο εμβόλιο».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X