ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πριγκίπισσα Diana: Βυθίστηκε το πλοίο που πέρασε τις τελευταίες διακοπές της με τον Dodi

Η θυελλώδης σχέση τους και τα φιλιά στο σκάφος.

Μαρία Καραμάνου

Το πολυτελές σκάφος, γνωστό ως "Cujo," στο οποίο η πριγκίπισσα Diana και ο φίλος της, Dodi Al Fayed, έκαναν τις τελευταίες διακοπές πριν από τον θάνατό τους το 1997, βυθίστηκε στη Μεσόγειο. Επτά άτομα διασώθηκαν από το ατύχημα, αλλά το σκάφος κατέληξε σε βάθος περίπου 2.500 μέτρων, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Το Cujo κάποτε ήταν το αγαπημένο σκάφος των σούπερ σταρ του Χόλιγουντ και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης. Όμως, τώρα βρίσκεται στον πυθμένα της Μεσογείου, περίπου 18 μίλια μακριά από τη γαλλική Ριβιέρα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η ιστορία αυτή αναδεικνύει την τραγική μοίρα που είχαν η πριγκίπισσα Diana και ο Dodi και θυμίζει την εποχή που το Cujo ήταν ένα από τα πιο γνωστά σκάφη, το οποίο πέρασε τις τελευταίες ανέμελες στιγμές της πριγκίπισσας στις διακοπές της.

Ο καπετάνιος του Cujo έδωσε σήμα κινδύνου, αναφέροντας ότι το πλοίο του βυθιζόταν λόγω διαρροής.

Μετά την αποσύνταξή του το 1999, το Cujo παρέμεινε για χρόνια σε αποθήκη, πριν αποκατασταθεί από νέους ιδιοκτήτες. Το 2020, αγοράστηκε μόνο με 171.000 λίρες από τον έμπορο πολυτελών οχημάτων Simon Kidston. Αργότερα, το ιστορικό σκάφος πωλήθηκε σε νεαρό μέλος ιταλικής επιχειρηματικής οικογένειας.

Photo By @lifesfreeclimber On Instagram

Με αυτά τα λόγια, περιγράφεται η πορεία του Cujo από την αποσύνταξή του μέχρι την επαναφορά του και την πώλησή του σε νέους ιδιοκτήτες. Αυτό το ιστορικό σκάφος, που κάποτε προσέλκυε την προσοχή των αστέρων του Χόλιγουντ, τελικά βυθίστηκε και πάλι στα νερά της Μεσογείου.

Η σχέση της πριγκίπισσας Diana με τον Dodi ξεκίνησε το 1986, όταν γνωρίστηκαν σε έναν αγώνα πόλο στο Windsor. Ενώ τότε η Diana ήταν ακόμη παντρεμένη με τον πρίγκιπα Κάρολο, η σχέση της με τον Dodi αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε.

Photo By @dramarifavano On Instagram

Ο Dodi είχε αγοράσει το γιοτ δύο χρόνια πριν από την έναρξη της σχέσης τους, και το ζευγάρι απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και ρομαντικές κρουαζιέρες στη Σαρδηνία, την Ελλάδα και τη νότια Γαλλία. Οι διακοπές αυτές προσέφεραν στην Diana μια ευκαιρία να ξεφύγει από τη δημοσιότητα και να ζήσει στιγμές αποκοπής από την πριγκιπική της ζωή.

Ωστόσο, η σχέση τους κατέληξε σε ένα τραγικό τέλος στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997, όταν ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Ποντ Ντ' Αλμά τους κόστισε τη ζωή. Η θάνατος της πριγκίπισσας και του Dodi άφησε τον κόσμο σε σοκ και θρήνο, καθώς οι δυο τους ήταν γνωστοί για τη δημοφιλία και το αγαπημένο τους πρόσωπο από το κοινό.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS