ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Lizzo: Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση των εργαζομένων της

Ανάγκαζε χορεύτριές της να τρώνε μπανάνες από τους κόλπους ιερόδουλων.

Μαρία Καραμάνου

Η δημοφιλής Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lizzo αντιμετωπίζει κατηγορίες που σχετίζονται με σεξουαλική παρενόχληση και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον από τρεις πρώην χορεύτριες της. Η μήνυση κατατέθηκε πρόσφατα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες και εκτός από την Lizzo, κατηγορούνται επίσης η εταιρεία παραγωγής της, Big Grrrl Big Touring, Inc. (BGBT), καθώς και ένα πρόσωπο που περιγράφεται ως "αρχηγός της χορευτικής ομάδας".

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που περιλαμβάνονται στη μήνυση, μία από τις χορεύτριες ισχυρίζεται ότι ενθαρρύνθηκε από την Lizzo να πραγματοποιήσει σεξουαλική πράξη πάνω σε γυμνούς καλλιτέχνες, ενώ βρισκόντουσαν σε κλαμπ του Άμστερνταμ κατά την διάρκεια περιοδείας τον περασμένο Φεβρουάριο. Επιπλέον, οι καταγγέλλουσες υποστηρίζουν ότι υπέστησαν διακρίσεις και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον από το προσωπικό της εταιρείας BGBT.

Η Lizzo και η εταιρεία της έχουν ήδη απαντήσει στις κατηγορίες αυτές, εκφράζοντας την επιθυμία τους να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή και να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με διαφάνεια και ευαισθησία. Η δικαστική διαδικασία έχει μόλις ξεκινήσει και αναμένεται να εξελιχθεί περαιτέρω προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να διασφαλιστεί η δικαιοσύνη για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Η δεύτερη ενάγουσα υποστηρίζει ότι η τραγουδίστρια αμφισβήτησε την προσήλωσή της στη χορευτική ομάδα μετά από ανησυχίες περί αύξησης βάρους, προκαλώντας την ενάγουσα να αισθανθεί υποχρεωμένη να εξηγήσει την κατάσταση και να αποκαλύψει προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής της.

Σύμφωνα με τις αγωγές, η Lizzo κατηγορείται ότι προσκαλούσε μέλη του καστ να αγγίζουν γυμνούς performers σε ένα στριπ κλαμπ. Οι χορεύτριες επίσης καταγγέλλουν ότι εξαναγκάζονταν να πιάνουν δονητές που εκτοξεύονταν από τους κόλπους των εργαζομένων στο στριπ κλαμπ και να τρώνε μπανάνες που προεξέχουν από τους κόλπους άλλων γυναικών.

Οι κατηγορίες που έχουν κατατεθεί απαιτούν διερεύνηση και δικαστική αντιμετώπιση για να αποφασιστεί η αλήθεια για όλες τις ενεχομένες πλευρές. 

Οι ενάγουσες αναφέρουν ότι συναίνεσαν στις ανεπιθύμητες πράξεις λόγω φόβου για αντίποινα ή δυνητικές κυρώσεις. Η δικαστική διαδικασία είναι υπό εξέλιξη και αναμένεται να αποτιμηθούν όλα τα στοιχεία και να διευθετηθεί η υπόθεση με βάση τη δικαιοσύνη και τα νόμιμα δικαιώματα όλων των εμπλεκόμενων μερών.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS