ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Πρίγκιπας William: Είναι ανήσυχος για όσα μπορεί να αποκαλύψει ο Harry

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Είναι πλέον δεδομένη η ρήξη ανάμεσα στα δύο πιο διάσημα αδέλφια της Βρετανίας, πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry, μετά από τον καταιγισμό εξελίξεων και αποκαλύψεων του δεύτερου για τα «ενδότερα» του παλατιού και τις κατηγορίες που εξαπόλυσε εναντίων τους.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, ο πρίγκιπας William, φαίνεται ότι πλέον «κοιμάται με το ένα μάτι ανοιχτό» καθώς δεν γνωρίζει πότε και πως ο αδελφός του πρόκειται να ολοκληρώσει τις εξομολογητικές του εμφανίσεις (Mail).

Να θυμίσουμε ότι ο Δούκας του Cambridge είχε επηρεαστεί πολύ από την αποκάλυψη του Harry για ρατσιστικά σχόλια απέναντι στην Markle, τον Archie αλλά και την σχέση της Δούκισσας του Sussex με την σύζυγό του Kate Middleton.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο, σύμφωνα και με βασιλικές πηγές, είναι η απογοήτευση που νιώθει απέναντι στον Harry, και η ανησυχία του για το πόσα άλλα έχει να πει στις δημόσιες δηλώσεις του, καθώς όσο περνά ο καιρός, όχι μόνο η ανάγκη του για δημοσιοποίηση των «πραγματικών» συνθηκών μεγεθύνεται, αλλά αφού έχει ήδη αποστασιοποιηθεί από τα δρώμενα, πλέον δείχνει να μην φοβάται να εξομολογηθεί όσα πιστεύει.

Αν και όλοι αναμένουν ο πρίγκιπας Harry, να βρεθεί στην Βρετανία το καλοκαίρι άρα και με τον αδελφό του, για να τιμήσει την μνήμη της μητέρας του στα εγκαίνια, του αγάλματός που φτιάχτηκε για τον εορτασμό για τα 60χρόνια «ζωής» της Diana την 1η Ιουλίου 2021. Να θυμίσουμε ότι, Το άγαλμα θα φιλοτεχνήσει ο γνωστός γλύπτης Ian Rank-Broadley, ο οποίος έχει σχεδιάσει στο παρελθόν πορτρέτα της Βασίλισσας Ελισάβετ, και ειδικά αυτό που απεικονίζεται στα Βρετανικά κέρματα.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση