ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πρίγκιπας Ηarry: Σε ψυχοθεραπευτή μετά από έναν καυγά με την Meghan Markle

Όσα αποκάλυψε ο ίδιος.

newsroom must

Τον τελευταίο καιρό ο πρίγκιπας Harry, αποφάσισε να κάνει ριζικές αλλαγές όσον αφορά την σχέση του, τόσο με την οικογένειά του, όσο και με την ψυχική του υγεία.

Με αφορμή αυτήν την νοοτροπία, δημιούργησε μαζί με την Oprah Winfrey το ντοκιμαντέρ «The Me You Can’t See» κατά την διάρκεια του οποίου μοιράστηκε με το κοινό, μερικές από τις πιο προσωπικές του ιστορίες, μεταξύ άλλων και το ταξίδι που πέρασε μέχρι να βρει την ψυχική του ηρεμία.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος περιέγραψε «Είδα θεραπευτές, εναλλακτικούς θεραπευτές, ψυχοθεραπευτές και ένα σωρό ανθρώπους. Ήξερα ότι αν δεν έκανα τις θεραπείες και δεν “έφτιαχνα” τον εαυτό μου θα έχανα αυτή τη γυναίκα, την οποία έβλεπα να μένει στο πλευρό μου για μια ζωή».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HRH The Duchess of Sussex (@meganmarkles)

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «Όταν η Meghan μου είπε πως θεωρεί ότι πρέπει να δω κάποιο πάνω σε έναν καυγά μας, εγώ “επέστρεψα” στον 12 ετών εαυτό μου. Αυτό το τόνισε και η θεραπεύτριά μου. Προσωπικά, θύμωσα και ένιωσα αμήχανα. Σκεφτόμουν πως θα έπρεπε να ντρέπεται που μου λέει πως κάνω σαν παιδί. Όμως, εκείνη μου εξήγησε πως εξέφραζε συμπόνοια και συμπάθεια για αυτό που μου συνέβη».

Φυσικά παραδέχτηκε και την σκοτεινή περίοδο στην ζωή του τέσσερα χρόνια πριν γνωρίσει την Meghan Markle, χαρακτηρίζοντάς τα εφιάλτη. «Ήταν ένας εφιάλτης. Κάθε φορά που έπρεπε να βάλω ένα κοστούμι και να φορέσω το χαρούμενο πρόσωπό μου, ίδρωνα στο λεπτό. Ήθελα να κάνω όλα εκείνα που θα με έκαναν να νιώσω… λιγότερο. Ναρκωτικά, ποτό και ό, τι άλλο».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X