ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Πρίγκιπας Harry: «Κάρολος και William είναι παγιδευμένοι στο παλάτι»

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του πρίγκιπα για τα τεκτενόμενα στο παλάτι στην Oprah Winfrey.

newsroom must

Της Δωριάνας Κυριάκου

Στην συνέντευξή του στην Oprah Winfrey, o Harry μεταξύ άλλων μίλησε για τον πατέρα του και τον αδερφό του. Αναφορικά « ‘Ήμουν παγιδευμένος, αλλά δεν είχα ιδέα ότι ήμουν παγιδευμένος» συνεχίζοντας τονίζει πως «Ο πατέρας μου και ο αδελφός μου είναι παγιδευμένοι. Δεν μπορούν να φύγουν και νιώθω συμπόνια για αυτούς».

Αξιοσημείωτη είναι πλέον η αναφορά στο ότι ο Κάρολος αγνοεί παντελώς την ύπαρξη του ιδίου, αρνείται να του μιλήσει στο τηλέφωνο από τότε που έφυγε από το παλάτι. Συνεχίζει λέγοντας «Υπάρχουν πολλά που πρέπει να δουλευτούν εδώ – νιώθω πραγματικά απογοητευμένος. Επειδή έχει περάσει κάτι παρόμοιο. Ξέρει πώς είναι αυτός ο πόνος και μιλάμε για τον εγγόνο του, τον Archie». Εκφράζοντας στη συνέχεια την ανιδιοτελή αγάπη που νιώθει προς το πρόσωπό του «Αλλά ταυτόχρονα θα τον αγαπώ πάντα. Και θα συνεχίσω να το έχω ως μία από τις πρώτες προτεραιότητές μου, την θεραπεία αυτής της σχέσης».

Τέλος όσον αφορά στη σχέση του με τον αδελφό του, ο πρίγκιπας τονίζει ότι «Ο χρόνος θεραπεύει όλα τα πράγματα, ελπίζω. Λατρεύω τον William… έχουμε περάσει από την κόλαση μαζί.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση