ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Που θα μείνει ο πρίγκιπας Harry όταν επιστρέψει στο Λονδίνο;

Η μεγάλη επιστροφή αφορά τους εορτασμούς προς τιμήν της Diana.

newsroom must

Για άλλη μια φορά, ο πρίγκιπας Harry πρόκειται να επιστρέψει στα ανάκτορα του Buckingham, μετά την κηδεία του παππού του πρίγκιπα Φίλιππου, ωστόσο αυτή τη φορά αναμένεται να παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana με αφορμή την επέτειο για τα 60α γενέθλιά της.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία δημοσιεύματα, η εκδήλωση πρόκειται να λάβει χώρα ανήμερα της γιορτής των γενεθλίων της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, την 1η Ιουλίου, ενώ ο Harry αναμένεται να φτάσει στη Βρετανία πολύ νωρίτερα, καθώς χρειάζεται τουλάχιστον 1 εβδομάδα καραντίνας μετά το ταξίδι του από τις ΗΠΑ, λόγω της πανδημίας.

Ο ίδιος, αναμένεται να φτάσει μόνος του στην Βρετανία, καθώς η Markle, είναι ακόμη στα αρχικά στάδια μετά την γέννα, αλλά θα σταθεί δίπλα στον αδελφό του, πρίγκιπα William για να τιμήσει την μνήμη της μητέρας του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Prince Harry World (@hrh_princeharry)

Ωστόσο, λόγω και τις μεγάλης έντασης ανάμεσα στα δύο αδέλφια, ο πρίγκιπας αναμένεται να μείνει στο Frogmore Cottage, μαζί με την πριγκίπισσα Ευγενία. Ενώ να θυμίσουμε ότι σε αυτό το σπίτι έμενε όταν παντρεύτηκε με την Meghan, και διαθέτει 5 κρεβατοκάμαρες, αλλά διαμορφώθηκε ειδικά για τον ίδιο –για να περάσει εκεί την καραντίνα του.

Με την ‘The Sun’ να αναφέρει, ότι «η Ευγενία και ο Jack πήραν τα κλειδιά πέρυσι και τους είπαν ότι μπορούν να μένουν εκεί όσο ο Harry και η Meghan είναι στην Αμερική. Το σπίτι είναι πλέον χωρισμένο στα δύο, οπότε ο Harry μπορεί να απομονωθεί χωρίς να έρθει σε επαφή με την ξαδέλφη του και την οικογένειά της».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση