ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Που και με ποιους διασκέδασε χθες βράδυ η Έβελυν Καζαντζόγλου;

Φόρεσε το πιο φωτεινό της χαμόγελο και με τα τελευταία trend της σεζόν έκανε την εμφάνισή της στο Blinkers Club στη Λευκωσία η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Το mad girl κάθισε στα πρώτα τραπέζια για να απολαύσει τους Παντελή Παντελίδη, Αμαρυλίς και Πωλίνα Χριστοδούλου οι οποίοι βρέθηκαν στην Κύπρο για μια σειρά εμφανίσεων.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου μαζί με τους συνεργάτες του γνωστού τραγουδιστή διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα κατάμεστο από κόσμο μαγαζί.

Πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Πωλίνα Χριστοδούλου την οποίαν γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο X- Factor. Αμέσως μετά η Αμαρυλίς απογείωσε το μαγαζί με τα τραγούδια της. Μάλιστα ερμήνευσε και το νέο της κομμάτι το οποίο υπογράφει το φαινόμενο Παντελής Παντελίδης.

Τέλος η διασκέδαση άγγιξε κόκκινο όταν στην πίστα του Blinkers Club ανέβηκε ο Παντελής Παντελίδης. Ένα μαγαζί όρθιο να τραγουδά και να χορεύει στους ρυθμούς των επιτυχιών του.

Μάλιστα σε κάποια φάση ο τραγουδιστής δεν δίστασε να ευχαριστήσει τους κύπριους θαυμαστές του καθώς όπως είπε πρώτοι τον στήριξαν και τον αγκάλιασαν στο Youtube με την επιτυχία του «Δεν ταιριάζετε σου λέω».

Αξίζει να αναφέρουμε πως χθες βράδυ στο νυχτερινό μαγαζί όπου έκανε την εμφάνισή του ο Παντελής Παντελίδης, η Αμαρυλίς και η Πωλίνα Χριστοδούλου έδωσαν το «παρών» τους και αρκετές επώνυμες παρουσίες του τόπου.

Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση του Παντελή Παντελίδη στη Λευκωσία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS