ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

ΠΟΥ: Ήλθε η ώρα για κρίσιμες αποφάσεις

Αδράξτε την ευκαιρία, δεν είναι αργά», δήλωσε ο επικεφαλής του ΠΟΥ

Οι ηγέτες σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής βρίσκονται ενώπιον «κρίσιμων αποφάσεων» για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19, διαμηνύει ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Τέντρος Αντχανόμ Γκεμπρεγεσούς.

«Αυτή είναι ακόμη μια κρίσιμη στιγμή για την ανάληψη δράσης. Ακόμη μια κρίσιμη στιγμή για τους ηγέτες να λάβουν αποφάσεις. Και μία ακόμη κρίσιμη στιγμή για τους πολίτες να ενωθούν μπροστά σε ένα κοινό σκοπό. Αδράξτε την ευκαιρία, δεν είναι αργά», δήλωσε ο επικεφαλής του ΠΟΥ, ο οποίος έχει τεθεί σε κατ’ οίκον αυτοαπομόνωση, αφότου ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι ήλθε σε επαφή με πρόσωπο θετικό στον κορωνοϊό.

Περίπου έξι μήνες αφότου ο ΠΟΥ χαρακτήρισε τον κορωνοϊό ως «πανδημία», τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει το φράγμα των 46 εκατομμυρίων παγκοσμίως και οι θάνατοι έχουν φθάσει το 1,2 εκατομμύρια. Oι ΗΠΑ βρίσκονται στην πρώτη θέση, με περισσότερα από 9 εκατ. κρούσματα, ενώ ακολουθεί η Ινδία, με περισσότερα από 8 εκατ. κρούσματα και η Βραζιλία (πάνω από 5 εκατ. μολύνσεις). Γαλλία και Ισπανία βρίσκονται στο επίκεντρο του δεύτερου κύματος κορωνοϊόυ που σαρώνει την Ευρώπη, με περισσότερα από ένα εκατ. κρούσματα.

Πηγή: Kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση