ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πού βρίσκονται σήμερα τα κορίτσια των δύο προηγούμενων κύκλων του Next Top Model;

Δέσποινα Άσπρου

Εσύ θυμάσαι τη Σεράινα, τη Σιντορέλα, τη Μόνικα και την Ευαγγελία; Στοιχιματίζω πως ναι... αφού τα εν λόγω κορίτσια κατά την διάρκεια των ριάλιτι τότε, κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας. Τι απέγιναν λοιπόν οι «βετεράνοι» του ελληνικού GNTM;

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του ελληνικού TV Έθνος, η νικήτρια του πρώτου Next Top Model στην Ελλάδα, Σεράινα Καζαμία, ενώ ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, στην πορεία βρέθηκε στον χώρο της γυμναστικής. Η εντυπωσιακή γυναίκα εργάστηκε ως personal trainer, ενώ σήμερα ζει στην Ελβετία και ασχολείται επιλεκτικά με τον χώρο της Μόδας.

Η Ελληνοπολωνέζα Μόνικα εργάζεται ως μοντέλο σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ η Ευαγγελία Κουταλίδου είναι επαγγελματίας μοντέλο στη χώρα μας με αμέτρητες συμμετοχές σε projects.

Η Ντένια Αγαλιανού εργάστηκε ως μοντέλο στην Τουρκία, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε ως παρουσιάστρια σε εκπομπή στην ίδια χώρα. Μετά βρέθηκε στο Μεξικό, όπου ζει μέχρι και σήμερα, εργαζόμενη ως μοντέλο αλλά και ηθοποιός!

Ως μοντέλο, αλλά εκτός Ελλάδος, εργάζεται και η Ιωάννα Ντεντή.



Εκτός του χώρου του μόντελινγκ φαίνεται πως βρέθηκε η Ανθή Τσομπανίδου, η οποία επέλεξε να ασχοληθεί αποκλειστικά με την οικογένειά της. Ακόμα, η Αρετή Σταθοπούλου έχει γίνει μόνιμη στην Αεροπορία, η Νάνσυ Παπασταύρου εργάζεται ως γιατρός και η Ιωάννα Παπαγιάννη εργάζεται ως μοντέλο ενώ συμμετέχει και σε μουσικό συγκρότημα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του περιοδικού. Ακόμα, η Έλενα Παπαδοπούλου και η Τζέσικα Ανθή εξακολουθούν και εργάζονται ως μοντέλα, ενώ η Αγνή Παναγιωτάτου έγινε γυμνάστρια και η Ρενέ Αλυγιζάκη τραγουδίστρια.

Συμπερασματικά, βλέποντας τις ιστορίες των παραπάνω γυναικών είναι ξεκάθαρο πως το ριάλιτι μόδας, όντως ανοίγει πόρτες. Από εκεί και πέρα όλα κρίνονται στην δουλειά και την θέληση των κοριτσιών να ασχοληθούν με τον χώρο του μόντελινγκ.

 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS