ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πότε υπολογίζεται να ενταχθεί το J&J στο εμβολιαστικό πρόγραμμα

Η Κύπρος θα αρχίσει κανονικά από βδομάδας να παραλαμβάνει νέες ποσότητες από την εταιρεία, όπως είπε η Αν. Διευθύντρια των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Στην φαρέτρα του εμβολιαστικού προγράμματος θα τεθεί το εμβόλιο της Johnson & Johnson, μετά το το πράσινο φως που άναψε ο ΕΜΑ για χρησιμοποίηση του εν λόγω εμβολίου, όπως ανέφερε στο «Τρίτο Πρόγραμμα» του ΡΙΚ η Αν. Διευθύντρια των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών Έλενα Παναγιωτοπούλου.

Σε δηλώσεις της στο κρατικό ραδιόφωνο η Παναγιωτοπούλου ανέφερε, μόλις καταστεί δυνατό, μπορεί και αύριο ή την ερχομένη Δευτερά, σιγουρά θα είναι μέσα στην επιλογή για να επιλέξει κάποιος εάν επιθυμεί να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Janssen.

Η Κύπρος θα αρχίσει κανονικά από βδομάδας να παραλαμβάνει νέες ποσότητες από την εταιρεία, όπως είπε η Αν. Διευθύντρια των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, τονίζοντας ότι κάθε βδομάδα οι ποσότητες θα είναι αυξημένες.

Υπενθυμίζεται ότι, Κύπρος παρήγγειλε 200,000 δόσεις εμβολίου Johnson & Johnson, ενώ μέχρι στιγμής παρέλαβε 2,400 δόσεις. Το εμβόλιο της Janssen είναι το μονοδικό μονοδοσικό εμβόλιο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X