ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Πότε θα υποχωρήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Σε ισχύ βρίσκεται από τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας (17/10) μέχρι και τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (18/10) κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες καταιγίδες. 

Αναλυτικά η πρόγνωση

Βαρομετρικό χαμηλό με κέντρο στα δυτικά της Κύπρου, συνεχίζει να επηρεάζει την περιοχή, ενώ σταδιακά μέχρι την Παρασκευή εξασθενεί.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στις δυτικές, στις βορειοδυτικές και στις νότιες περιοχές του νησιού. Μεμονωμένα φαινόμενα αναμένονται αργότερα και στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού. Σταδιακά μέχρι το απόγευμα, πρόσκαιρα, τα φαινόμενα υποχωρούν. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ενώ τοπικά στα δυτικά παράλια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα, αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα δυτικά και στα νότια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στις δυτικές και νότιες περιοχές του νησιού και αργότερα και στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να παραμείνει κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση