ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Ποιος είχε αρνηθεί την πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ για τσάι;

Όσα αναφέρονται σε νέο δημοσίευμα.

newsroom must

Και τι δεν θα έδιναν πολλοί από τους παγκόσμιους ηγέτες, αλλά και τους κοινούς θνητούς, για να λάβουν μια πρόταση για τσάι με την βασίλισσα Ελισάβετ στα ανάκτορα του Buckingham, όχι όμως ο Bill Clinton.

Αυτό φαίνεται να είναι πραγματικότητα καθώς ο ίδιος, είχε κάνει μόνο μία επίσκεψη στο Ην. Βασίλειο το 1997, και όπως αποκαλύπτουν τα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Clinton είχε αρνηθεί την πρόσκληση της βασίλισσας για τσάι στο παλάτι του Buckingham.
Ενώ σύμφωνα με τους ‘Times’, ο ίδιος είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο με μοναδικό σκοπό να συναντήσει τον τότε νέο πρωθυπουργό της χώρας Tony Blair.

Με τον προσωπικό γραμματέα του πρωθυπουργού, Philip Barton, να υποστηρίζει ότι «Το Παλάτι ήρθε σε επαφή μαζί μας για μας πει ότι η βασίλισσα θα ήθελε να καλέσει τον πρόεδρο (μαζί ή χωρίς τον πρωθυπουργό) και την κυρία Clinton για τσάι την επόμενη Πέμπτη. Το τσάι στο

Παλάτι είναι στις 5 κάτι που αποκλείει τόσο τον πρόεδρο όσο και τον πρωθυπουργό που θα βρίσκονται σε μια εκδήλωση εκείνη την ώρα. Αλλά ίσως αυτή είναι μια ευκαιρία για την κυρία Κλίντον και την κυρία Blair».

Ενώ την επόμενη ημέρα, ο Barton, συμπληρώνει στο ημερολόγιό του, «Οι Αμερικάνοι είπαν πως ο πρόεδρος και η κυρία Clinton ήταν ευγνώμονες για την πρόσκληση της βασίλισσας για τσάι στο Παλάτι αλλά θα ήθελαν ευγενικά να αρνηθούν». Εξηγώντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, βρέθηκε στο Λονδίνο, ως τουρίστας, και επιθυμούσε να επισκεφθεί τα καταστήματα και να συναντήσει το πρωθυπουργικό ζεύγος σε ινδικό εστιατόριο. Τελικά, οι 4 πήγαν σε γαλλικό εστιατόριο στο Tower Bridge με τα έγγραφα να αναγράφουν ότι έκαναν λογαριασμό 300 βρετανικών λιρών.

Όμως, όσον αφορά τη βασίλισσα, φαίνεται ότι ο Clinton δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να βρεθεί μαζί της, καθώς την είχε γνωρίσει μια φορά το 1994 (50η επέτειο της D-Day ) ενώ είχε επισκεφθεί για τσάι στο παλάτι το 1995.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση