ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές του Cyprus Madwalk by Gliss;

newsroom must

Το Cyprus Madwalk by Gliss όλο και πλησιάζει (27 μέρες έχουν μείνει) και ανυπομονούμε να μάθουμε ποιους θα δούμε επί σκηνής στο πιο μεγάλο fashion music project που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

Μουσική και μόδα θα γίνουν ένα, και οι συντονιστές θα είναι το πιο MAD δίδυμο, η Μαντώ Γαστεράτου και ο Φραν. 

Η Μαντώ, είναι μυημένη στο χώρο της μόδας αφού είναι γνωστό ότι το κορίτσι αυτό ξεχώρισε, με την στέψη της ως Miss Ηellas στα καλλιστεία το 2010. Από τότε, τα gossip στο χώρο της μόδας λένε πως πρόκειται για ένα τυπάκι πολύ διαφορετικό από την μάζα των Ελληνίδων μοντέλων.

O Φραν, ή αλλιώς Φρανίτο όπως τον φωνάζουν στο MAD, γεννήθηκε στην πόλη του Picasso και του Antonio Banderas, στη Μάλαγα. Αν και δημοσιογράφος, η αγάπη του είναι η μουσική. Τον απολαμβάνουμε στο πλάι της Μαντώς καθημερινά στις 15:00 στο Loca Report του MAD και προκαλεί πολύ γέλιο με τις μοναδικές του ατάκες και τις προτότυπες λέξεις που δημιουργεί ο ίδιος. Αγαπάει το γυναικείο φύλο και δεν αφήνει ποτέ και καμία γυναίκα χωρίς ένα κομπλιμέντο. Άλλωστε αυτό είναι και το ταμπεραμέντο των Ισπανών.

Το loca δίδυμο λοιπόν, θα κάνει ποδαρικό στο πρώτο Cyprus Madwalk by Gliss και όσοι θα βρεθείτε εκεί, θα πάρετε λίγη από την… MAD αύρα τους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS