ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ποιο θα είναι το νέο επάγγελμα της Barbie;

Δέσποινα Άσπρου

Από το 1959 που η διάσημη κούκλα είδε το φως της δημοσιότητας κατάφερε να κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση και φήμη, σε σημείο μάλιστα να γίνει η Νο1 κούκλα παγκοσμίως.

Προφανώς εξαιτίας της δημοφιλίας της, η Barbie έχει υποστεί πολλές μεταμορφώσεις, ώστε να μπορεί να είναι συμβατή πάντα και παντού.

Η Barbie όχι μόνο έχει "υποδυθεί" σχεδόν όλες τις διασημότητες --από την Gigi Hadi ως τη Φρίντα Κάλο, αλλά έχει αλλάξει και πολλά επαγγέλματα: από πυροσβέστης, νοσοκόμα, αστροναύτης μέχρι και πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Ποια όμως είναι η νέα καριέρα που πρόκειται να ακολουθήσει η διάσημη κούκλα; Όπως δήλωσε η κατασκευαστική εταιρεία της, Mattel, το νέο επάγγελμα της Barbie θα έχει να κάνει με την ρομποτική μηχανική, καθώς είναι ένας χώρος που οι  γυναίκες δεν εκπροσωπούνται επαρκώς.

Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό People, μόλις το 12% των εργαζόμενων στο συγκεκριμένο χώρο είναι γυναίκες. 

Στην αγορά θα κυκλοφορήσουν τέσσερις εκδοχές της Barbie μηχανικού ρομποτικής, η καθεμία με διαφορετικό χρώμα δέρματος, διαφορετικό χρώμα μαλλιών και χτένισμα. Και οι τέσσερις τύποι ωστόσο θα φορούν μαύρο τζιν παντελόνι, μπλε τζιν μπουφάν και ένα μακό μπλουζάκι με στάμπα, λευκά αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ασφαλείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS