ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ποιες αγαπημένες μας σειρές γυρίστηκαν σε ελληνικά νησιά;

Τα ελληνικά νησιά φημίζονται για την ομορφιά τους και έτσι αρκετές είναι οι φορές που οι σεναριογράφοι αγαπημένων ελληνικών σειρών επέλεξαν να ταξιδέψουν τους τηλεθεατές, δίνοντας μια γεύση από την όμορφη νησιώτικη Ελλάδα.

Η παρέα των S1ngles, με πρωταγωνιστές την Μαρία Σολωμού, τον Άρη Σερβετάλη και την Σάννυ Χατζηαργύρη, ταξίδεψαν στην Νάξο και δεν άφησαν ούτε στιγμή ανεκμετάλλευτη χαρίζοντας στους θεατές άπειρες στιγμές γέλιου.

Τα Εγκλήματα, μια από τις πιο αγαπημένες μαύρες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης, που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία κατά την περίοδο προβολής τους, ταξίδεψαν για τους σκοπούς των γυρισμάτων στην όμορφη Σύρο.

Μάλιστα η πρωταγωνίστρια της σειράς Μαρία Καβογιάννη, είχε δηλώσει στο παρελθόν πως η μεγάλη της δυσκολία ήταν στα γυρίσματα της σκηνής του πνιγμού στη θάλασσα της Σύρου. 

 

Η σειρά ''Περί ανέμων και υδάτων'' μας ταξίδεψε μαζί με τον Θανάση Βέγγο αλλά και τον Σπύρο Παπαδόπουλο στα σοκάκια της Κέρκυρας, όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τους τηλεθεατές.

Το 2004 η Μιρέλλα Παπαϊκονόμου επιστρέφει με την τηλεοπτική σειρά ''Ετσι ξαφνικά'', και ανέδειξε τα όμορφα Κύθηρα.

Την Κρήτη την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά ''Της αγάπης μαχαιριά'', ενώ χρόνια μετά είδαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο του νησιού, μέσα από την μεταφορά του βιβλίου της Βικτώριας Χίσλοπ, ''Το Νησί'', με τα γυρίσματα να λαμβάνουν χώρα στη Σπιναλόγκα. Η συγκεκριμένη παραγωγή θεωρείται μέχρι σήμερα από τις πιο ακριβοπληρωμένες στην ελληνική τηλεόραση.

Τέλος, τις Κυκλάδες διάλεξε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην σειρά ''Το παρα πέντε'', μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που είδαμε στην ελληνική τηλεόραση. Η παρέα της σειράς ταξίδεψε στη Μύκονο, και πρόσφεραν άπειρες στιγμές γέλιου που θυμόμαστε μέχρι σήμερα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS