ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε προθεσμία 15 ημερών για την απολογία του

Κατηγορείται συνολικά με τρεις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

newsroom must

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα βιασμού με θύματα τρεις διαφορετικές γυναίκες , οι οποίες κατέθεσαν εναντίον του τον περασμένο μήνα.

Μετά τις κατηγορίες λοιπόν, βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα συνεργάτης του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον ηθοποιό, καθώς ο ίδιος επέλεξε να μην εμφανιστεί, όπως έχει το δικαίωμα σε αυτό το στάδιο της έρευνας.

Έτσι, αφού μελετήσει τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του μετά από καταγγελίες τριών γυναικών για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, αποφασίστηκε ότι σε δύο εβδομάδες θα δώσει τις εξηγήσεις του.

Από τις εξηγήσεις του ηθοποιού, αλλά και από τις μαρτυρίες και τα υπόλοιπα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία θα κριθεί εάν ο εισαγγελέας θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι.

Οι καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη έφτασαν στην Εισαγγελία μέσω του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, στο πλαίσιο της έρευνας για το ελληνικό #me_too.

Η πρώτη καταγγέλλουσα έχει περιγράψει στον εισαγγελέα ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό το 2008, μέσα στο θέατρο όπου είχε πάει για να αναζητήσει δουλειά.

Η δεύτερη γυναίκα έχει καταθέσει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον πρωταγωνιστή το 2010 στο καμαρίνι του. Όπως έχει καταγγείλει, είχαν συναντηθεί για επαγγελματικούς λόγους στο θέατρο, εκείνος αποπειράθηκε να τη βιάσει και τελικά μετά από πάλη κατάφερε να του ξεφύγει.

Η τρίτη καταγγέλλουσα έχει υποστηρίξει ότι το 2014, ύστερα από επαγγελματική συνάντηση, ο ηθοποιός προσφέρθηκε να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, την οδήγησε σε ένα απόμερο σημείο και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS