ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πέτρος Φιλιππίδης: «Μόνο από μια ζητάω συγγνώμη»

Προκλητικός μπροστά στην ανακρίτρια.

newsroom must

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη στην ανακρίτρια. Ο ηθοποιός αρνήθηκε τον βιασμό της κόρης συνεργάτιδάς του αλλά τις απόπειρες βιασμών.

«Δεν στέκει ούτε στην κοινή λογική να έχω προσπαθήσει να έρθω σε συνουσία μαζί της και εκ των υστέρων να έρχεται στο θέατρο για να με συναντήσει δήθεν για να μιλήσουμε για δουλειά. Ουδέποτε είχα καμαρίνι δικό μου, καθότι ήμουν σκηνοθέτης και δεν έπαιζα ως ηθοποιός στην παράσταση. Τα πράγματά μου τα άφηνα στο γραφείο του επιστάτη του θεάτρου, ο οποίος κλείδωνε και ξεκλείδωνε το γραφείο του όταν τα χρειαζόμουν», κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Ο κατηγορούμενος αναφέρεται ακολούθως σε ένα ακόμη περιστατικό που, κατά τον ίδιο, καταδεικνύει «την εμμονική, σχεδόν αρρωστημένη συμπεριφορά της καταγγέλλουσας». Οι δυο τους βρέθηκαν σε βάπτιση και εκείνος καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης απέφευγε, όπως λέει, κάθε επαφή μαζί της.

«Αυτό έγινε αφορμή, όπως έμαθα καιρό αργότερα, για να παραμένει η καταγγέλλουσα στις τουαλέτες του χώρου και να κλαίει για αρκετή ώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εγώ τον αγαπώ, είμαι ερωτευμένη μαζί του, κι εκείνος ούτε μου μιλάει”», είπε στην ανακρίτρια. Και πρόσθεσε: «Εκμεταλλεύτηκαν την έντονη ερωτική ζωή και τη δημοφιλία μου. Αν πρέπει να ζητήσω «συγγνώμη», θα ζητήσω από τη γυναίκα μου», είπε όπως αναφέρει δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X