ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προσήλθε στον εισαγγελέα για να καταθέσει

Με υπόμνημα οι εξηγήσεις του αναφορικά με τις καταγγελίες γυναικών για βιασμό και απόπειρες βιασμών.

newsroom must

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα βιασμού με θύματα τρεις διαφορετικές γυναίκες , οι οποίες κατέθεσαν εναντίον του τον περασμένο μήνα.

Μετά τις κατηγορίες λοιπόν, βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα συνεργάτης του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον ηθοποιό, καθώς ο ίδιος επέλεξε να μην εμφανιστεί, όπως έχει το δικαίωμα σε αυτό το στάδιο της έρευνας.

Αυτή τη φορά επέλεξε να μην εμφανιστεί ούτε στον εισαγγελέα Κ. Σπυρόπουλο, ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση, αλλά υπέβαλε τις εξηγήσεις του γραπτώς μέσω του δικηγόρου του.

Παράλληλα, ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε να εξεταστούν μάρτυρες υπέρ του και ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα έχει δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα.

Τις προσεχείς ημέρες ο εισαγγελέας θα προχωρήσει στην αποτίμηση του περιεχομένου της δικογραφίας και αναμένεται να αποφασίσει εάν θα ασκήσει δίωξη σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ή όχι.

Κατά του Πέτρου Φιλιππίδη έχουν καταθέσει τρεις γυναίκες. Η μία έχει καταγγείλει ότι το 2008 έπεσε θύμα βιασμού, ενώ οι άλλες δύο έχουν περιγράψει ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση το 2010 και το 2014.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση