ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο George Michael

O star, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του μέσω των Wham τα 80s και αργότερα συνέχισε την επιτυχία του σαν solo καλλιτέχνης, έφυγε από τη ζωή χωρίς να είναι γνωστά τα αίτια θανάτου του μέχρι στιγμής.

O George Michael, ή Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου, γεννημένος στο Λονδίνο από πατέρα Κύπριο και μητέρα Αγγλίδα πέθανε σε ηλικία 53, με τον μάνατζερ να δηλώνει: «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος και φίλος, πέθανε στο σπίτι του την ημέρα των Χριστουγέννω. Η οικογένεια ζητά να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτή τη δύσκολη και συναισθηματική στιγμή». Όπως δήλωσε δεν θα υπάρχουν περαιτέρω σχόλια πάνω στο γεγονός αυτό.  Η αστυνομία πρόσθεσε ότι δεν πέθανε από κάποια «παράξενα» αίτια! 

Ο πατέρας του ήταν Κύπριος εστιάτορας που μετακόμισε στο Λονδίνοκαι η μητέρα του Αγγλίδα χορεύτρια. Οι πρώτες μουσικές επιτυχίες του George Michael ήταν με το μουσικό δίδυμο Wham!, το οποίο δημιούργησε μαζί με τον Άντριου Ρίτζλεϊ το 1981. Ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος Fantastic έφτασε στο Νο. 1 στο ΗΒ το 1983, όπως και ο επόμενος, Make it Big το 1984, ο οποίος περιλάμβανε και το σόλο τραγούδι του George Michael Careless Whisper, το οποίο έφτασε στο Νο. 1 σε 25 χώρες.Επίσης, ήταν μέλος του συγκροτήματος BandAid το οποίο τραγούδησε το Do They Know It's Christmas?. Οι Wham! διαλύθηκαν το 1986. Από τότε ο George Michale ακολούθησε σόλο καριέρα. Ο πρώτος σόλο δίσκος του, Faith, που κυκλοφόρησε το 1987, έχει πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ο Michael έχει 7 νούμερο 1 τραγούδια στο ΗΒ και 8 νούμερο 1 τραγούδια στο Billboard Hot 100 των ΗΠΑ.

Ο Μάικλ έχει κερδίσει πολυάριθμα μουσικά βραβεία κατά τη διάρκεια της 30-ετούς καριέρας, συμπεριλαμβανομένων τριών βραβείων Brit, τεσσάρων MTV Video Music Awards, τριών Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων και δύο βραβείων Γκράμι.Το 2004, η Ακαδημία Ραδιοφώνου ανακοίνωσε ότι ο Τζορτζ Μάικλ ήταν ο καλλιτέχνης του οποίου τα έργα παίχθηκαν περισσότερο στο βρετανικό ραδιόφωνο την περίοδο 1984-2004.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση