ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

newsroom must

Σε ηλικία 81 ετών, με αμέτρητα χρόνια στο θέατρο και στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, σίγησε η φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η είδηση έγινε γνωστή πριν λίγο, βυθίζοντας στο πένθος χιλιάδες θαυμαστές του, λίγες μόνο μέρες πριν από τα γενέθλιά του, από ανακοπή καρδιάς. Δυστυχώς δεδομένων και των προγενέστερων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτή του την μάχη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Ελλαδικό χώρο, ο ίδιος, έφυγε από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Ενώ είχε εισήχθη ξανά πριν κάποιες εβδομάδες εσπευσμένα με αναπνευστικά προβλήματα, καθώς ένιωσε μια δύσπνοια και είχε χαμηλό οξυγόνο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ratpack.gr (@ratpackgr)

Ο Τόλης Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1940 στον Πειραιά (Κοκκινιά). Είναι το δωδέκατο παιδί της οικογένειας Βοσκόπουλου (έχει 11 αδελφές). Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1958, σε ηλικία 18 ετών σε σκηνοθεσία Θάνου Τράγκα, και πέντε χρόνια αργότερα, το 1963, έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο. Μπήκε στη δισκογραφία με το τραγούδι Βήμα-βήμα του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη Λυκούργου Μαρκέα. Η καθιέρωσή του στο πεντάγραμμο ήρθε με την Άγωνία τη σημαδιακή χρονιά του 1968 (σύνθεση Γιώργου Ζαμπέτα) που μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ξεπέρασε τις 300.000 πωλήσεις, ένα άπιαστο νούμερο για εκείνη την εποχή.

Ενώ όσον αφορά την προσωπική του ζωή, είχε κάνει 4 γάμους, με τη Στέλλα Στρατηγού (1960 – 1965), ύστερα την Μαρινέλλα (1973 – 1981), μετά την Τζούλια Παπαδημητρίου, με την οποία έχει μία κόρη, τη Χαρά (1986) (η οποία το 2021 αναγνωρίστηκε επισήμως από το δικαστήριο ότι δεν είναι η κόρη του) (1990 – 1996) και την πρώην ηθοποιό και πρ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Άντζελα Γκερέκου (παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ). Με τη Γκερέκου έχουν μία κόρη, τη Μαρία, που γεννήθηκε το 2001.

*με πληροφορίες από το tlife.gr

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση