ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Παύλος Χαϊκάλης : «Την επόμενη βδομάδα θα βγουν πράγματα που θα κοκκινίσουν και οι πέτρες»

«Όποιος αισθάνεται ότι ακόμα και οι φράσεις τύπου ''κουκλάρα μου'' αποτελούν σεξουαλική παρενόχληση σε μια γυναίκα, τότε είμαστε όλοι ένοχοι».

Λίγο μετά από τις καταγγελίες εις βάρος του Παύλου Χαϊκάλη, ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό του «Έλα χαμογέλα», το πρωινό της Κυριακής, στο OPEN και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε σε όσα του καταλόγισε η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Χαϊκάλης είπε: «Παιδιά, έχει χαθεί η μπάλα. Δεν μπορούμε να το ελέγξουμε πια, δεν είναι διαχειρίσιμο. Βγαίνω να απαντήσω επί της ουσίας. Όποιος αισθάνεται ότι ακόμα και οι φράσεις τύπου «κουκλάρα μου» αποτελούν σεξουαλική παρενόχληση σε μια γυναίκα, τότε είμαστε όλοι ένοχοι... Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν μπορώ να κρίνω ονοματικά κάτι, ξέρω μονάχα ότι αν βγουν κάποια πράγματα που θα βγουν την επόμενη εβδομάδα, νομίζω πως θα κοκκινίσουν και οι πέτρες» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Θέλω, επίσης, να καταγγείλω το αρρωστημένο μυαλό που σε αυτό το βίντεο που είχαμε κάνει με τον Πέτρο λένε ότι σήμερα κάνουμε σάτιρα πάνω στα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης. Που ήταν ένα αστείο βιντεάκι και κάποτε γέλαγαν. Επειδή τα πράγματα τα βλέπουμε κάτω από τη μία οπτική σήμερα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση