ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Παύλος Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι από τα Μέσα. Δεν εκτιμήθηκε τίποτα από όσα είπα»

''Ευχαριστώ πολύ την κ. Ακρίτα που μου δίνει μια κλωτσιά να πάω ακόμη παρακάτω''

newsroom must

Μετά το τσουνάμι των αποκαλύψεων και τις επίσημες καταγγελίες στις οποίες έχουν προβεί γνωστές ηθοποιοί, η Ηλιάνα Αραβή με την σειρά της στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε ότι στα 17 της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Παύλο Χαϊκάλη, στη δραματική σχολή που φοιτούσε. Λίγο μετά από της δηλώσεις της, ο γνωστός κωμικός βρέθηκε στο πλατό του «Έλα χαμογέλα» έπειτα από δική του επιθυμία και μεταξύ άλλων, ζήτησε δημόσια συγγνώμη - λέγοντας πως ό,τι έκανε το έκανε από έρωτα.

Συγκεκριμένα, τότε είχε δηλώσει: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου, το έδειχνα με έναν διακριτικό τρόπο αλλά απέφευγε την προσέγγιση μου. Ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου... Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω. Ζητώ δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν υπερέβαλα, αλλά ενδιαφερόμουν για αυτή την κοπέλα».

Λίγες μέρες μετά από την εμφάνισή του στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μίλησε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και ξέσπασε για όλα όσα λέγονται στα μέσα! Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο αιχμηρό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα - η οποία μέσα από ανάρτησή της σχολίασε απευθυνόμενη σε αυτόν «Άντρας παλιάς ντροπής».

Μιλώντας στο "Ευτυχείτε", ο Παύλος δήλωσε: "Δεν ήταν ξεκάθαρα, γιατί ενώ μίλησα ξεκάθαρα δεν εκτιμήθηκε τίποτα από όλα αυτά που είπα. Παρουσιάστηκε λες και έχω τελέσει την πράξη στο τηλέφωνο, ενώ έδωσα άλλες διευκρινήσεις. Δεν έγιναν κατανοητές. Να το επαναλάβω λοιπόν, είπα ότι δεν ακυρώνω τα λόγια της κοπέλας, για να μη θεωρηθεί ότι προσβάλω κάποιον, επειδή ουσιαστικά ο καταγγέλλων στη συνείδηση του κόσμου έχει πάντοτε δίκιο.Είπα να οριοθετήσουμε και να φωτίσουμε τα γεγονότα. Δεν τέλεσα τηλεφωνικά ποτέ την πράξη. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις ή έχω τελέσει την πράξη που σημαίνει ότι θα μπορούσε να μου κλείσει το τηλέφωνο ή ότι ουσιαστικά λόγω του ότι ήμουν ερωτευμένος εξέφρασα την ερωτική μου διάθεση.

Ακούστε με εγώ σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος. Εγώ φωτογραφήθηκα και βγήκα γιατί δεν φοβάμαι. Δεν υπάρχει καταγγελία αυτή τη στιγμή σταυρώνομαι από τα Mέσα, για κάποια πράγματα που δεν υπάρχει καταγγελία. Βγήκα χωρίς να προσβάλλω κανέναν! Αν έκανα τι; Συγγνώμη τι έκανα;... Ευχαριστώ πολύ την κ. Ακρίτα που την ξέρω τόσα χρόνια, που μου δίνει μια κλωτσιά να πάω ακόμη παρακάτω. Την ευχαριστώ πολύ και δεν της κρατάω καμία κακία. Την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ. Ένας άντρας παλαιάς κοπής σημαίνει ότι ξέρει πως να φέρεται στις γυναίκες, ξέρει τα όρια του και επίσης ξέρει και τα όρια που του αφήνουν οι άλλοι.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής. Δεν με καταλαβαίνετε. Ζήτησα δημόσια συγγνώμη, ούτε αυτό έγινε κατανοητό. Δεν έγινα κατανοητός, δεν πειράζει".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση