ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Παρέδωσε στοιχεία στην Κυπριακή Αστυνομία ο Γκιώνης

Η σχετική ανάρτησή του

24news.com.cy

H Αστυνομία, παρέλαβε πριν από λίγο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη επιστολή σχετική με τα στοιχεία που κατέχει. Όλες οι πληροφορίες, τις οποίες έχει αποστείλει θα αξιολογηθούν για περαιτέρω διερεύνηση, αναφέρει η Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Γκιώνης είχε προαναγγέλλει νωρίτερα εξελίξεις στην υπόθεση για το κύκλωμα μαστροπείας, αφού με νέα ανάρτησή του ενημέρωνε πώς θα στείλει στις Ελληνικές και Κυπριακές Αρχές 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού καθώς και 45 σελίδες ανάλυσης.

Όπως ανέφερε, «μου πήρε τρεις μέρες να τα αρχειοθετήσω σωστά μαζί με όλα τα στοιχεία που δεν είχα κοινοποιήσει δημόσια».

Αυτούσια η ανάρτησή του

«Εχθές το βράδυ τελείωσα την αρχειοθέτηση όλων των στοιχείων. Η παρουσίαση που στέλνω σήμερα στις αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου έχει μέσα 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού και 45 σελίδες ανάλυσης. Μου πηρε τρεις μέρες να τα αρχειοθετήσω σωστά μαζί με όλα τα στοιχεία που δεν είχα κοινοποιήσει δημόσια. Για όσα άτομα αναρωτιούνται γιατί το ξεκίνησα όλο αυτό μέσα από το ινσταγκραμ είναι γιατί δίνοντας ένα στοιχείο στον κόσμο, αυτός μου έστελνε 10 πίσω. Τις τελευταίες τρεις μέρες είχα παγώσει την διερεύνηση των νέων στοιχείων που ο οι ντόπιοι πολίτες της κάθε περιοχής μου έστελναν, την οποία συνεχίζω από σήμερα».

Κανένα στοιχείο από Ελληνική Αστυνομία
Μετά από επικοινωνία που είχαν το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, οι Ηγεσίες της Αστυνομίας Κύπρου και της Ελληνικής, για ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, που διερευνά η Αστυνομία στην Ελλάδα και σε σχέση με πληροφορίες και αναφορές ότι κύκλωμα που ενδεχομένως σχετίζεται και με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, δρα και στο νησί μας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας προς την αντίστοιχη της Κύπρου, από τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία ή μαρτυρία για οποιαδήποτε δράση προσώπων από την Κύπρο που να σχετίζεται με οποιοδήποτε κύκλωμα βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση