ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Παραλίες μόνο για λίγους σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

Παράπονα εκφράζονται τις τελευταίες μέρες από πολίτες οι οποίοι επισκέπτονται τις παραλίες του Πρωταρά αλλά προτρέπονται από το προσωπικό των ξενοδοχείων να αποχωρήσουν από τον χώρο, με την δικαιολογία ότι κρεβατάκια και ομπρέλες διατίθενται μόνο στους ενοίκους των ξενοδοχείων. 

Παρόμοια περιστατικά έγιναν και στην περιοχή της Αγίας Νάπας. Σύμφωνα με μαρτυρία λουομένων, στην περιοχή του ξενοδοχείου Nissi Beach, αρνήθηκαν να της παραχωρήσουν κρεβατάκι και ομπρέλα διότι δεν ήταν ένοικος του ξενοδοχείου, ενώ δεν επετράπη ούτε η τοποθέτηση πετσέτας στην άμμο. Σε δεύτερο ξενοδοχείο της περιοχής, κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει κρεβατάκι και ομπρέλα για την τιμή των δέκα ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» το θέμα αυτό έχει δημιουργηθεί μετά από πρόσφατη απόφαση του Δήμου Παραλιμνίου να αυξήσει στο 10% το ποσοστό το οποίο θα παραχωρηθεί για διαχείριση στα ξενοδοχεία, τα οποία ορίζονται ως beach resort.

Πυρίλλης: Πέραν του 90% του συνόλου σε κρεβατάκια και ομπρέλες είναι διαθέσιμα για ενοικίαση στο κοινό

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης αναφέρει ότι πέραν του 90% του συνόλου σε κρεβατάκια και ομπρέλες είναι διαθέσιμα για ενοικίαση στο κοινό. Επιπλέον σημειώνει ότι το 50% της παραλίας είναι ελεύθερο και μπορεί το κοινό να χρησιμοποιήσει αυτούς τους χώρους. Καλεί τέλος όσους διαμαρτύρονται να δίνουν σωστά στοιχεία και όσοι έχουν αποδείξεις για υπερβολικές χρεώσεις να τις καταθέτουν στο δημοτικό συμβούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει νομοθεσίας, τα σημεία στα οποία τοποθετούνται κρεβατάκια και ομπρέλες θα πρέπει να τοποθετούνται με τρόπο ώστε να υπάρχει χώρος για να χρησιμοποιείται ελεύθερα από λουόμενους. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι το σύνολο των κρεβατιών θάλασσας και αλεξηλίων σε κάθε περιοχή, όπως αυτή καθορίζεται στο σχέδιο, δεν θα πρέπει να καλύπτει περισσότερο από το 50% της χωρητικότητας της περιοχής αυτής.

ΠΗΓΗ: Kathimerini.com.cy

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS